Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cretan Art Studyo Kartvizit Tasarımı

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadece kartları koymuşun ve bir açıklama yapmamışın bende ıkı şekilde soylemişim sana eyer bu meslegi yapıyorsan soylediğim sey sana mantıksız değil açıklayıcı gelmeliydi benim sana söylemek istediğimi beni düşürücü kelimeyle yanı sen bişey bilmiyorsun diyorgibi söylediğin mantıksız diceğine bari sen çok iyi biliyorsun bu böyle bu şöyle diyebilirsin ya güzel bi açıklama yap yada güzel bi cevap ver

haklı olanlara haklısın diyebilme yeteneğim var. yalnız şunu belirtmem lazım çok üzgünüm ama o kadar devrik cümlelerin var ki anlayamıyorum seni ... yazılarını biraz daha türkçeleştirebilirsin umarım. ayrıca benim sana açıklama yapmam için çöpe gider demen yetmiyor nedenini de söylemen lazım ki ben de savunma yapayım...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
kartvizit hakkında bende pek bir şey diyemem.
hem az materyal var hem çok karışık :S
br denge uyumsuzluğu var. sonrasında daire dışarı taşmış ki zaten bir kenarı oval yaparak keski ücreti sokmuşsun işe bari tek renk çalışma :D asıl parayı keskiye vereceksin.
Ben eskiden tasarım yaparken hoşuma gidecek şekilde yapardım ama bir işi yaparken basıldıktan sonra nasıl olacağını düşünerek başlamaya dikkat ediyorum.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
iki tarafındada dairelik olucaksa işin bıçagı dogru ama tek tarafı oval olucaksa bu iş komple çöpe gider.....

umarım daha sağlıklı çalışmalarını görebiliriz
butun arkadaslara iyi çalışmalar

Pm atamadığım için burdan yazmak zorundayım.
Çok haklısın bu keski olayında büyük sorun olurdu.
Ben aklıma böyle bir tasarım fikri gelirse farkına varmadan aynı şekilde yapabilirdim. Ancak bu ufak ama çok önemli ayrıntı beynimde çok önemli bir yer teşkil edecek. teşekkürler doomsday !

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oval kestirebilirsen iyi ama yine de güzel

caytuna

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zezencay.com
Ben beğendim. Zıtlığı çok seviyorum, kartvizitlerde rekabet acımasız ama bu çalışma akılda kalıcı kanımca.