Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cs 3 serisi eğitim seti

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anaa :surprised:
Böyle bir site varmış ve bizim haberimiz yokmuş :surprised:
Çok teşekkürler paylaşım için; meb kendini de aşmış :)

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
MEB uzun süredir bu işlerle ilgileniyor aslında.Temel eğitimleri ve egitmenlerinin anlatımları gerçekten çok güzel.İleri düzey değil fakat programların bütün konularına giriş ve geliştirebilme aşamasına kadar öğrenciyi getirebiliyor.Buda evimizde oturduğumuz yerden hiç bir masraf yapmadan öğrenmek istediğimiz konularda bize büyük kolaylık sağlıyor.Ülkemizde henüz bu tarz konulara yeterli devlet desteği gelemese de en azından başlanmış olması bile umut verici.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
MEB uzun süredir bu işlerle ilgileniyor aslında.Temel eğitimleri ve egitmenlerinin anlatımları gerçekten çok güzel.İleri düzey değil fakat programların bütün konularına giriş ve geliştirebilme aşamasına kadar öğrenciyi getirebiliyor.Buda evimizde oturduğumuz yerden hiç bir masraf yapmadan öğrenmek istediğimiz konularda bize büyük kolaylık sağlıyor.Ülkemizde henüz bu tarz konulara yeterli devlet desteği gelemese de en azından başlanmış olması bile umut verici.

Kesinlikle haklısın...
Ama bundan habersiz olmamız üzücü; hiç reklam yapmıyorlar :S
Devlet tarafından verilen böyle bir çok hizmet var aslında ama tanıtımı olmadığı için bilinmiyor ancak bunun gibi kulaktan kulağa :(
Bu güzel bilgilendirici konuyu bizimle paylaştığın ve meb ' in bu hizmetinden bizide haberdar ettiğin için çok teşekkür ediyorum :alkis:
+tp :)
Saygılar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Milli Eğitim Bakanlığının; uzaktan eğitim amaçlı geliştirdigi bir projedir.

Ayrıca mesleki ve teknik öğretim için hazırlamış olduğu, Moduler eğitimler(Moduller) de kendi sitesinde;
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ MODULLERİ linkinde hazır olarak bulabilirsiniz.

(Web tasarım, animasyon, görsel progralama v.s...)

Konu için teşekkürler, bilmeyen arkadaşlar için aydınlatıcı olmuş.

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şimdiye kadar forumumuzdan bende cok faydalandım sanırım artık benimde bildiklkerimi küçümsemeden ama öyle ama böyle paylaşmam gerekiyor.Bu konudan bunu anladım.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şimdiye kadar forumumuzdan bende cok faydalandım sanırım artık benimde bildiklkerimi küçümsemeden ama öyle ama böyle paylaşmam gerekiyor.Bu konudan bunu anladım.

Kesinlikle küçümseme...
Yaptığımız herşey attığımız bir çizgi bile değerli bence...
zaten bizim sitemiz bunun için var...
Paylaşmak böyle birşey :wink:
Devamını bekliyoruz
Teşekkürler
Saygılar