Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CS5'de "Pen Tool" araçlarını kullanamıyorum!?

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,
Coral Drax x4 kullanıyorum. Giysi tasarımı yapıyorum burada.
Şimdi Adobe photoshop da devam etmek istiyorum çizimlerime fakat coral draw daki gibi çizemiyorum burada.
Coral da çizdiğim örnek bir resmi ekliyorum.
Bu şekilde photoshop da da çizmek istiyorum.
Yardımcı olur musunuz?

Benzer konular

M@rcosFuat

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle eklediğiniz resim yanlış eklenmiş bu şekilde göremeyiz.

Tahmin ettiğim kadarıyla; Photoshop pen tool kullanımı ile Corel pen tool kullanımı aynı değildir. Mantıkları aynıdır teknik olarak farklı çalışırlar. Eğimlere müdahale edebilmek için pen tool aracının alt ve altındaki araçlarını kullanmalısınız. İnternette Photoshop pen tool kullanımı diye aratırsanız bir çok farklı kaynaklara ulaşarak tekniğini öğrenebilirsiniz.

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim, birde o şekilde bakayım, bulamazsam dönerim tekrar.
Bu arada resim eklemek için açılan sayfada hata oluştu, resmi yükleyemedim.

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yapamıyorum, dediğiniz gibi arayıp buldum bir şeyler ama onlar değil benim istediklerim.
Tam olarak anlatamadım bende zaten. Ben coral draw x4 de çizim yapabiliyorum. Sıfırdan çizip, içini boyayabiliyorum. Slüet çiziyorum ve onu giydiriyorum. Aynısını adobe photoshop cs5 de yapmak istiyorum, moda tasarımı kurslarında bu program da kullanılıyor çünkü. fakat öyle zor geldi ki bana bu program, orada çizilenleri görünce "Nasıl çizmişler bunları :eek:" diye hayretle bakıyorum. Pen tool u kullanarak şimdiye kadar sadece çöpten bir çocuk bile çizemedim :(((
Nasıl? Nasıl? Nasıl?
Yardım istiyorum, lütfen? :(