biraz komik oldu sanki ama risk alıp paylaşayım dedim :D
nelike çolpan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 2 Web sitesi twitter.com 24 Şub 2013 #1 biraz komik oldu sanki ama risk alıp paylaşayım dedim Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Şub 2013
Y Yunusercin 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 24 Şub 2013 #2 nelike çolpan' Alıntı: biraz komik oldu sanki ama risk alıp paylaşayım dedim Genişletmek için tıkla ... Herşey iyi güzelde ilk okul önlüğü gitmemiş yani baya bi risk almışsın..
nelike çolpan' Alıntı: biraz komik oldu sanki ama risk alıp paylaşayım dedim Genişletmek için tıkla ... Herşey iyi güzelde ilk okul önlüğü gitmemiş yani baya bi risk almışsın..
nelike çolpan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 2 Web sitesi twitter.com 24 Şub 2013 #3 ay evet lise önlüğü koysam hiç bişey anlaşılmayacaktı kendim bişeyler çizeyim dedim ama tabletim olmadığından vazgeçtim hazır vektör kullanacağıma fotoğraf kullanayım dedim bende uygun fotoğraf bulamayınca öyle bişey yaptım
ay evet lise önlüğü koysam hiç bişey anlaşılmayacaktı kendim bişeyler çizeyim dedim ama tabletim olmadığından vazgeçtim hazır vektör kullanacağıma fotoğraf kullanayım dedim bende uygun fotoğraf bulamayınca öyle bişey yaptım
C caferkose 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 25 Şub 2013 #4 Nerede ikamet ediyorsunuz. Elma ajans matbaa. Pendik.
nelike çolpan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 2 Web sitesi twitter.com 25 Şub 2013 #5 Pendik Kaynarca'da
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 25 Şub 2013 #6 İyi güzel hoş ama şu %90 - %60 kriterleri neye veya kime göredir? Yani 1.000 kişi arasında yapılan anket oranlarına göre yeteneğiniz bu mudur? Yazım hatalarını düzeltmelisiniz.
İyi güzel hoş ama şu %90 - %60 kriterleri neye veya kime göredir? Yani 1.000 kişi arasında yapılan anket oranlarına göre yeteneğiniz bu mudur? Yazım hatalarını düzeltmelisiniz.
nelike çolpan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 75 Tepkime puanı 2 Web sitesi twitter.com 25 Şub 2013 #7 Öyle bir anket varsa benim haberim yok. Ben kendimi biliyorum. Yazım hataları fonttan kaynaklı dikkatiniz için teşekkürler.
Öyle bir anket varsa benim haberim yok. Ben kendimi biliyorum. Yazım hataları fonttan kaynaklı dikkatiniz için teşekkürler.
A AykutCe 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Haz 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 21 Nis 2013 #8 Bu Cv %90 Ps ve Corel bilgisi ve tekniğiyle yapıldıysa çoğu kişi %300 lerde .. Araştırın, bir çok kaynak var . Kolay Gelsin.
Bu Cv %90 Ps ve Corel bilgisi ve tekniğiyle yapıldıysa çoğu kişi %300 lerde .. Araştırın, bir çok kaynak var . Kolay Gelsin.