Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Davetiye Çalışmam

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CorelDraw da ısınma dönemlerimde yaptığım bir çalışma gerçi halen ısınıyorum korkum yanıp kül olmak. Nacizane fikirlerinizi merakla bekliyorum.

57sDg.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İç sayfalara fena deği (logoyu her iki sayfada da kullanmayabilirdin ve biraz büyük kalmışlar)l ama ön kapak olmamış biraz daha sade çalışılabilirdi bence fotoğraflar olmasa da olurdu çok yoğun ve gözü yoruyor arka kapaktaki fotoğraf ortalanabilrid, geçmiş zaman olmuş artık eline sağlık.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İç sayfalara fena deği (logoyu her iki sayfada da kullanmayabilirdin ve biraz büyük kalmışlar)l ama ön kapak olmamış biraz daha sade çalışılabilirdi bence fotoğraflar olmasa da olurdu çok yoğun ve gözü yoruyor arka kapaktaki fotoğraf ortalanabilrid, geçmiş zaman olmuş artık eline sağlık.

Teşekkürler ilgin için ön kapak konusunda ben de ilk çalışırken senin düşüncendeydim lakin işe müşteri eli değince ortaya böyle bir kapak çıkıverdi. Hayırlısı olsun. Sağolasın

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bilmiyorum yorgun olduğum içinmi beni rahatsız etti bu kadar renk ama biraz fazla parlak olmuş. Çok açık bir renk hakim.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
selamlar efem. şu hususları belirtmek isterim..
ön kapakta fazla desen kullanmışsınız. iki resim üzerinde çok kalabalık ve karmaşık bir görüntü oluşmuş. ayrıca balonları tek renk yapıp, bir miktar yansıma verebilirdiniz. zemin rengi ve görsellerin çerçeve renkleri uyumlu değil. ön kapaktaki resmin kesim payını vermemişsiniz.
ön kapak davet yazısında "özel" kelimesini fazla kullanmışsınız.
işinizde başarılar dilerim. iyi çalışmalar

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar efem. şu hususları belirtmek isterim..
ön kapakta fazla desen kullanmışsınız. iki resim üzerinde çok kalabalık ve karmaşık bir görüntü oluşmuş. ayrıca balonları tek renk yapıp, bir miktar yansıma verebilirdiniz. zemin rengi ve görsellerin çerçeve renkleri uyumlu değil. ön kapaktaki resmin kesim payını vermemişsiniz.
ön kapak davet yazısında "özel" kelimesini fazla kullanmışsınız.
işinizde başarılar dilerim. iyi çalışmalar

yorumların için teşekkürler "özel" kelimesinin bizimle bir ilgisi yok kurumun kendi isminde öyle geçiyor...