Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pelin eğer tasarım alanında ilerlemek istiyorsan mutlaka photoshopu öğrenmelisin tasarımda kullanılan ve çoğu işte prof. işler çıkarmada önemli kolaylıklar sağlayan yegane progrmlardan biridir photoshop.Çalışman güzel olmuş eline sağlık.
"doğrudur müşteride bu tarz birşey istiyorum diye geldi zaten." güsel düşünceymiş tebrkler.
volkana "Bir diğer konu ise "Unutma" bölümü. Burasınıda kurşunkalem ileyada tükenmez kalem ile yazılmış gibi yapsaydın bence çok güzel olacaktı. Takvim kapıtlarının üzerine insanlar daktilo ile yada printer den çımışcasına yazı yazmazlar." konusunda tamamen katılıorum.
güzell tasarım şimdi bende dükkan açılışı için davetiye tasarlayacagım ama bu davetiye emprimede basılacak kumaş üzedrine yani osmanlı fermanı gibi bişi yapacagım bakalım neler çıkacak başlamadan önce bi ön izleme amacıyla nette geziyorumm
valla arkadaşlar patronlarım yakında evleniyorlar onlarda benden böyler dğişik bir davetiye istiyorlar herşeyi araştırdım faturayı takvim yapan mı parayı çeviren mi matrix afişini döndüren mi ama karar veremedim en güzel ne olur bir fikir verseniz yoksa bende elime geçen bir nesneyimi çevireyim davetiyeye
fikir çok güzel lakin tasarım benim hoşuma gitmedi.daha renkli ve güzel bir çalışma ile fikri yansıtabilirdin.İnşallah fikir sana aittir. Tasarıma bakınca sanki fikri sen ortaya atmamışın gibime geliyor neyse emeğine sağlık.