Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Death Knight Arthas Menethil

Tehort_King

🏅Acemi Tasarımcı🏅

:devil: ayrıntıların tadına varmak için bilgisayarınıza yükleyiniz ve büytüp bakınız şimdiden afiyet olsun!.. :devil:

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fantastik güzel bir çalışma tebrik ederim. Yanlız atın dişleri, takma dişlerini çıkartmış 90 lık dedeler gibi..O kısmına biraz ilgi, alaka bekliyor.eline sağlık.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline yüreğine hayalgücüne sağlık gayet başarılı..

narcotic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam ben yukarıdaki cümlenden yola çıkarak yorumumu yapacam..öncelikle yazdığın cümle çok itici..anlaşıldığı üzere kendine epey güvenen bi arkadaşsın..ama unutma güven iyidir fazlası zarardır..çizime gelecek olursak hiç çizgi kullanmamışsın..kullanmışsan bile ezmişsin çizgilerini..sanırım parmağını kullanmışsın..boyama gibi duruyor..ışık alan yerleride silgiyle parlatmışsın..detay var demişsin ama ben bi detay göremedim..detaydan kastın triballerse onlarda olmamış..detay dışını boyayıp içini parlak bıraktığın eğri büğrü şekillerden olmaz..dediğin gibi yaptım resmi bilgisayarıma yükledim baktım ama sonuç resmini geri dönüşüm kutusuna göndermek oldu..kırıcı bi yorum yapmak istemezdim ama söylemeden geçemedim..bundan soraki çalışmalarında başarılar dilerim kolay gelsin....

Tehort_King

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam ben yukarıdaki cümlenden yola çıkarak yorumumu yapacam..öncelikle yazdığın cümle çok itici..anlaşıldığı üzere kendine epey güvenen bi arkadaşsın..ama unutma güven iyidir fazlası zarardır..çizime gelecek olursak hiç çizgi kullanmamışsın..kullanmışsan bile ezmişsin çizgilerini..sanırım parmağını kullanmışsın..boyama gibi duruyor..ışık alan yerleride silgiyle parlatmışsın..detay var demişsin ama ben bi detay göremedim..detaydan kastın triballerse onlarda olmamış..detay dışını boyayıp içini parlak bıraktığın eğri büğrü şekillerden olmaz..dediğin gibi yaptım resmi bilgisayarıma yükledim baktım ama sonuç resmini geri dönüşüm kutusuna göndermek oldu..kırıcı bi yorum yapmak istemezdim ama söylemeden geçemedim..bundan soraki çalışmalarında başarılar dilerim kolay gelsin....

ben bu çizimi altındaki yazıya yorum almak için koymamıştım aslında. Sadece resme yorum yapsaydın yeterli olurdu ama neyse...
kırıcı bi yorum yapmak istemezdim demişsin sorun değil kırılmadım hem zaten niye kırılıyımki beni daha iyiye ulaştıracak olan elimdeki tek şey bu yorumlar
fikrine saygı duyarım ayırdığın zaman içinde teşekkür ederim

Son düzenleme:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Uygulamaya bir şey söyleyemem, çünkü ben karakalem çalışmıyorum. Ancak çok başarılı buldum çalışmayı. Yine de az çok anladığım kadarıyla gerçekten silgi ve parmaktan uzak durun. Değişik yumuşaklıktaki kalemlerle olan gölgelendirme ve taramalar kendilerini çok daha fazla belli ediyor. Ağız konusunda creedwar a hak veriyorum. Yalnız gerçekten çok başarılı bravo.

narcotic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlız şunuda söylemeden geçemicem..çok emek vermişsin belli..çizilen bir noktada bile emek vardır sen epey uğraşmışsın..maksadım emeğine saygısızlık etmek değildi..çizmek her yiğidin harcı değil zaten..ve sanırım hayalden çizdin..o daha da bi zorluk ve apayrı bi tat katıyor zaten çizimine.kırılmadığına sevindim..ki zaten bu amaçla yazmamıştım yorumumu..ama aklımdakini söylemeden edemiyorum işte kişilik meselesi..bak şöle dieyim genel olarak başarılı ve gayet güzel bir çizim..ama detay yoksunu :D bu ikimizide daha mutlu etcek sanırım :D emeğine sağlık kardeşim başarılar dilerim :D