güzel olmuş ellerine sağlık, fakat zemin rengi (background) biraz boğmuş gibi ve köşelerdeki vectorel motifler çizgi yolu düzgün daha dekoratif farklı vectorel motiflerden olabilir, birde soldaki yuvarlaklar spiral içinmi yoksa süslemek amacıylamı yapıldı. spiral için değilse biraz olayı bozmuş gibi. emeğine sağlık.
ben teşekkür ediyorum dikkate aldığınız için, sprial için herhangi bişey koymasanızda olur sadece spiral alanını belirlerseniz yeterli, çünkü spirale girdiğinde hem aynı yerlerden denk gelmez, hemde sayfanın en altındaki spirale dikkat ederseniz yarım kalmış.. bide vectorleri az daha içeri doğru almanızda fayda var, baskı sonrası traşlamada hataları önlemiş olursunuz..
özür dilerim biraz kafa ütüler gibi oldum fakat iyi niyetli tavsiyeler bunlar, çünkü biz bu işlerden ekmeğimizi kazanıyoruz. siz kıymetli kardeşlerimizinde en iyi şekilde işler yapabilmesi için naçizane tavsiyemdir yorumlarım..
tekrardan Emeğinize sağlık..
eline sağlık canım bencede zemin rengi sayfaları renk renk mi olsaydı ama taşlarlas boğulurmuydu bilemiyorum daha dikkat çekici olabilrdi yada taş resimlerinden zemin oluşturabilirdin...düzen çok klasik geldi bana dizilişleri resimler hep sağda yazılar solda olmuş... buarada oğlak burcuyum taşlarımıda öğrenmiş oldum teşekkür ederim...