Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupe sorunu

aysberg55

🌱Yeni Üye🌱
Uzun zamandır dekupeyle ilgili sıkıntı yaşıyorum. Bir nesnenin ana hatlarını dekupe ettikten sonra ayrıntıları dekupe ediyorum. Daha sonra sayfaya çağırdığımda ise sadece ana hatlarıyla dekupe ettiğim haliyle geliyor. Ekteki resimde bahsettiğim gibi, beyaz alanları dekupe ediyorum ama dekupe olarak gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba

Son düzenleme:

Benzer konular

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
valla bende bişeyler ediyorum ama farklı şeyler oluyor :D :D kafam karıştı yaa :D ayrıca resim de gözükmüyor...

aysberg55

🌱Yeni Üye🌱
Uzun zamandır dekupeyle ilgili sıkıntı yaşıyorum. Bir nesnenin ana hatlarını dekupe ettikten sonra ayrıntıları dekupe ediyorum. Daha sonra sayfaya çağırdığımda ise sadece ana hatlarıyla dekupe ettiğim haliyle geliyor. Ekteki resimde bahsettiğim gibi, beyaz alanları dekupe ediyorum ama dekupe olarak gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba

https://www.imageto.org/gorsel/C4aDP.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resim bu sanırım.

C4aDP.jpg

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nerde dekupe edip nereye çağırıyorsun anlamadım.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆

https://www.imageto.org/gorsel/C4aDP.jpg

Dekupe bıçağını seçtiğinizde ekranın üst kısmındaki menülerdeki ayarlarınızın bozulmuş sanırım. Eklediğim resimdeki kırmızı alan içindeki en sağdaki seçeneği seçerseniz sorununz düselecektir.