Ben çalışmalarda pek kalabalık objeleri sevmem... aslında kendi ruh halimi yansıtmaya çalıştım... Ortak bir yönümüzü yansıta bilmişsem sevinirim buna.
ellerine sağlık raif.. güzel bir çalışma olmuş. ben de tipografiye bi el atayım ufaktan..
eline sağlık raif ne depresyonla alakalı bir çalışma için söylenir mi bu bilmem ama çok güzel olmuş
ya ben de böyle şeyler yapmak istiyorum. kurhuy bırakıp grafiğe mi geçsem acabaaa
tabii işin ucundaki rezil olma payı var![]()
Teşekkür ederim fehimuk... Walla bende bunları bırakıp After Efeck te mi başlasam diyodum
.
ellerine sağlık arkadaşım, "Deppression" tipografin ile bence cidden bir depresyon havası yaratmayı başarmışsın.. yalnız ayak izleri ve Nothing ile ne yaratmaya çalıştığını tam anlayamadım?
raiff eline sağlık arkadaşım...ben bi çalışma yaptım ve öyle kaldı...eve gelsin bi bilgisayarım bak görün siz o zaman...sabaha kadar tipo akşama kadar tasarım...hehehe tabi ölmezsem...
bu iştede gayet başarılısın...tebriklerç...
Değişik olmuş bence de. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim... Önemli olan istemek zaten... Sen çok azimlisin çok güzel işler yapacağınada inanıyorum..
teşekkür edrim arkadaşım inandığın için... tipografi zor iş zor derken sabır işi...baya hevesliyim ama işler yakamı bırakmıyoki bi türlü...:sweating: