Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi için tam sayfa ÇALGICI MÜZİK reklam çalışmam

o1o

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çok acemice oldu ama her türlü eleştiriye açığım..katedeceğim çok yol var biliyorum..saygılar...

algcsoftzx2.jpg

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
aslında fena olmamış, birkaç düzeltmeyle olur gibi... Öncelikle tüm yazılardaki stroke ve gölgeleri kaldırın, işi basitleştiriyor, daha düz hatlı karakterler kullanın... Çalgıcı müzik biraz geri planda kalmış, onu biraz daha ön plana çıkarmalısınız.. Arka plan hoş duruyor, fotoğraf film efekti olmamış, çünkü orada Kodak'ın reklamını yapıyorsunuz:) onları silin... resimleri nota işaretlerinin içine yerleştirmeyi denediniz mi? Böylelikle bu ilanın film ya da fotoğraf ile ilgili olmadığı anlaşılır... Sağ alttaki kartvizit kopyası işi bozmuş...onları tümden silin ve iletişim bilgilerini çok detaya girmeden sağ alta yazın, yeterli olur...

Ben olsam böyle uygulardım... Ama bence sonuca çok uzak değilsiniz.. Tebrikler

Saygılarımla

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş fakat orda kartvizit çok kötü durmuş başka biseyler düşünsen ii olurdu
emeğine sağlık...

o1o

🌱Yeni Üye🌱
evet..haklısınız film şeridini kaldırdım..müşterimde renkli reklamdan vaz geçti..siyah beyaz çalıştık tamamen müşterinin isteğiyle yeni bi dizayn yaptık..bu sefer çok basit oldu..ama ben hiç bir zevk alamadım yeni çalışmadan..:( resimler emanet gibi duruyo..fikir veren olursa çok mutlu olacağım..şimdiden teşekkürler...
(ayrıca yazılarda verilen aydınlatma da tamamen müşterimin isteği..)

calgiciflu2ui0.jpg

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ilkinin üzerinde yoğunlaşsaymışsınız daha güzel olurmuş, çalışma hepten mahvolmuş:) kapkara birşey ve üzerine serpiştirilmiş resimler... peki notalar nerede?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
iş zaten 4 renk basılcak :S siyah beyazında yöntemleri var... en azından fotograflar sıyah zemınde bırakılmayabılır. İşi cok bogmus ve yok etmişsiniz
siyah beyazla mükayese edersek ilkinde daha iyi sonuclar cıkabılır
emeğinize sağlık

o1o

🌱Yeni Üye🌱
en iyisi siz son yolladığımı hiç kaale almayın ..çünkü ben bile şaşkınım..:)) müşteri arka fonu özellikle siyah istiyor :(( ve bu çalışmayı beğendiğini söylüyor :surprised: bu şekilde basarsam kendimden nefret edicem..

Moderatör tarafında düzenlendi:

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
son halini biraz renklendirirsen güzel olacak mesela ilk çizimdeki fontu buna uygulamanı tavsiye ederim kolay gelsin

o1o

🌱Yeni Üye🌱

kafayı yemek bu olsa gerek :( siyah fonun üzerine yapabileceğim başka ne olabilir arkadaşlar...resimleri yerleştirebileceğim kaliteli nota resmi bulamadım :( scx.hu dışında tavsiye edebileceğiniz site varmı?

begumilin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
of cok karısık. Arkadakı o mor alan herseyi içine sindirmis. Hersey bi yerlerde uçusuyor. Aşagıdakı kartvizit sanırım o onun yanındakı yazı sol koseye yapısms üst yazı ıle hızalı degil. Acemice olmus biraz doğru işlerden reklam sayfa örnekleri incelemelisiniz...

Siyah beyaz olarak tasarladığınızdada aynı karısıklık ve yazı düzensizleri hemen rahatsız ediyor. Yazıları koselere bu kadar sıkıstırmamalısınız. Kenar boslukları vermelisiniz dergi alanınıza resimde yazıda koselere yapısmıs , sonra font seçimleri... Herneyse doğru işler incelerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız Kolay gelsin.

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben ilkini daha çok sevdim
sadece alttaki adres olan flim bölümünü kaldırın yeter.çok sırıtmış
ellerine sağlık

kampuscelil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma diyeriyle kıyaslanmayacak derecede ve hoş film şeridi dalgalandırılabilir.Yazı renk ve fontları değiştirilebilir.eline sağlık

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. tasarımın zemini hoşuma gitti

o1o

🌱Yeni Üye🌱

[URL=https://g.imageshack.

sanırım son hali bu olacak...yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler..

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence iyi değil bunu beğendilerse çok zevksizlermiş ne o öyle resimler siyah beyaz