Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı Çalışması Ekonomi - Zeytinyağ Üretimi

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışman gıcır gıcır. Başarılı Teocum. Emeğine sağlık.

hilmicekic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yanlışın var te0man kardeş.
Türkçe'de "zeytinyağ" diye bir kelime yoktur... "zeytinyağı" bu yağın zeytinden yapıldığını belirtir. Vermiş olduğun örnek de yanlış bir örnek. "zeytin yağı ile yapıldı" cümlesi olsa "ı" eki gelir demişsiniz. Halbuki durum böyle değil. Böyle cümlelerde "ı" eki gelmez. "hamur ile yapıldı", "su ile yapıldı", "süt ile yapıldı". Gördüğünüz gibi hiç birisinde "ı" eki yok. Örnek çoğaltılabilir. i hal eki "zeytinyağı" kelimesine tek başına gelmez. Araya "n" kaynaştırma harfi gelir. Zeytinyağı (asıl hali), zeytinyağına (e hali) zeytinyağını (i hali) zytinyağında (de hali) zeytinyağından (den hali).
Bilmem anlatabildim mi ama eminim ki onun doğrusu "zeytinyağı" olacak. Ayçiçek yağı, fındık yağı, kekik yağı, mısır yağı gibi...
Türk dil kurumunun sözlüklerine de bir göz atabilirsin...
Başarılar dilerim...

suzan

🌱Yeni Üye🌱
ewet kapak güzel olmuş gayet canlı renkler kullanılmış ve çok şık duruyo başarıların devamını diliorum teo

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarıma sözüm yok eğer ben az birşey fotoğraftan anlıyorsam bu fotoğraf net değil kardeş.bence iyi bir fotoğrafçı değerlendirsin birde

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
suzan, lazuka saolun..
photoman. sende saol, evet çok çok net değil zeytin yağ ile ilqili görsel bulamadım ücretli sitelerde vardı ama sonuçta kendime iş yapmıyorum kendi cebimden para veremem bu tür bişeye de para yatırcak kadar patron eli açık değildi o yüzden bulduğumla yetindim :)

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teo senin başarılı günlerini görmek ne büyük mutluluk:) İlerlediğin bu yolda başarılarının devamını dilerim.....

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık Teoman...