Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi ön ve arka kapak çalışmam

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dergi ön ve arka kapak çalışmalarım
50613056bc7.jpg
(ÖN)
39451873ao1.jpg
(ARKA)

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu ne kadar sadelik böyle.. biraz bişeyler katsan mı ? bişeyler eksik gibi

wesley_-1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tramajans.com
öncelikle arka sayfa gercekten cok güzel olmus tabi bunda reklamını verdiğin markanında önemi cok
ön sayfaya gelice fazlasıyla sade olduğu için eksiklik gözüme carpıyo fontlar uymamıs

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle arka sayfa gercekten cok güzel olmus tabi bunda reklamını verdiğin markanında önemi cok
ön sayfaya gelice fazlasıyla sade olduğu için eksiklik gözüme carpıyo fontlar uymamıs

teşekürler yorumunuz için.Gerçekte böyle bir dergi yok benim hayali çalışmam final ödevi için:) bir font seçmem gerekti bu hakkımı helveticadan yana kullandım çünkü içinde de aynı fontu kullanmak zorundayım fotograf dergisi oldugu için ciddi bir font seçmek istedim:)

wesley_-1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tramajans.com
teşekürler yorumunuz için.Gerçekte böyle bir dergi yok benim hayali çalışmam final ödevi için:) bir font seçmem gerekti bu hakkımı helveticadan yana kullandım çünkü içinde de aynı fontu kullanmak zorundayım fotograf dergisi oldugu için ciddi bir font seçmek istedim:)

ozman biraz daha eleştiri yapmamı mazur gör cünkü daha güzel bi logo kullanabilirsin ve üstteki siyah fonu daha güzel bir sekilde kullanırsın sanırım:D ama yinede ellerine sağlık umarım yükek bir not alırsın

msburak

🌱Yeni Üye🌱
evet cok sade olmus biraz daha görselligin olması laızm bence

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozman biraz daha eleştiri yapmamı mazur gör cünkü daha güzel bi logo kullanabilirsin ve üstteki siyah fonu daha güzel bir sekilde kullanırsın sanırım:D ama yinede ellerine sağlık umarım yükek bir not alırsın

logoyuda ben yaptım oda hayali:D şuanda yaptıgım butun işler hayali:D teşekür ederim ama hoca tarafından seçildi ben sadece başka gözlerden de yorum almak istedim bundan sonraki çalışmalarım için umarım alırım:)