Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi sayfalari calismalarim - photoshop

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
internet uzerinden fanclub icin yaptigim dergi sayfalari
photoshopta yapmistim. daha bitmemisti.. kapak sayfa fkn yok yapamamistim.

sayfa111.jpg
sayfa410.jpg

sayfa310.jpg
sayfa810.jpg

sayfa510.jpg
sayfa610.jpg

sayfa710.jpg
sayfa210.jpg

sayfa910.jpg

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmaları gördük :) Güzel olmuşlar ama biraz cılız kalmış sanki..

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Olsun yinede iyi olmuş emeğe saygı göstermek lazım

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
:smile: :smile: tesekkur ederim

Zamanla çok daha işler çıkaracaksın biliyorum
Emeğine sağlık ama daha çok uğraşman gerek üzerinde
fontlar zeminler çok soluk kalmış. bir bayanı anlatıyorsun ve sende bir bayansın daha canlı renkler beklerdim açıkcası

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
Zamanla çok daha işler çıkaracaksın biliyorum
Emeğine sağlık ama daha çok uğraşman gerek üzerinde
fontlar zeminler çok soluk kalmış. bir bayanı anlatıyorsun ve sende bir bayansın daha canlı renkler beklerdim açıkcası

haklisiniz daha canli olsa cok daha guzel olurdu , aceleyle yapmistim bu calismalari fazla dikkat edemedim , ama dediginiz gibi zamanla duzelir insallah :) yorumlariniz icin tesekurlerler :)

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederiz paylaştığınız için:)
Çalışmak güzel şey zamanla daha da gelişir yeter ki heves, istek olsun...Başarılar diliyorum boşverin herşeyi aceleyle değil itina ile yavaş yavaş zevkini çıkararak yapın gerisi gelir zaten:)

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederiz paylaştığınız için:)
Çalışmak güzel şey zamanla daha da gelişir yeter ki heves, istek olsun...Başarılar diliyorum boşverin herşeyi aceleyle değil itina ile yavaş yavaş zevkini çıkararak yapın gerisi gelir zaten:)

:smile: tesekkur ederim

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Renk çarpıklıkları dışında herşey çok güzel görünüyor. Ama genede site dergileri için kullanılabilir durumda ;) Ellerine sağlık. Başarılar

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Şimdi dergi, gazete gibi tasarımlarda, sayfalar arasında bir uyum olması gerekir. Siz bunu kullanılan imaj ile vermeye çalışmışsınız ancak layoutlar farklı olduğu için yetersiz kalmış. Güçsüz görünmesindeki en büyük etken bu kanımca. Böyle tasarımlarda kendinize öncelikle bir layout ( sayfa düzeni ) belirleyin, uygulamaya sonra geçin. Görüceksiniz ki o zaman çok daha başarılı işler ortaya çııcak. Ellerinize sağlık

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence olmamış. Aceleyede gelmiş olsa önce dergi tasarımlarına bak derim iyice araştır ben olsam ne yapardım diye düşün kendine bir sürü örnek al. Öğrencisin anlıyorum ama eminim ki hayatın boyunca en azından 1tane dergi okumuşsundur.
Bence üzerinde çok çalışman lazım. Kusra bakma ama gerçekten olmamış.
Yinede emeğine saygı gösterip paylaşımın için teşekkür ederim. Ama eminim daha iyilerini yapabilirsin dediğim gibi dergi tasarımlarına bolca bakman gerekiyo.

mag13

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekçi bir yorum göremedim hiç. Arkadaşların çoğu şekilsel yaklaşıyor olaya. Bir de dergicilik mantığıyla bakacak olursak çok fazla sorun çıkacaktır. Eleştirilecek çok şey var ancak sadece birşey söyleyeyim: 'Şok iddia' başılığı bu kadar sönük olmamalı. Fontun boyutu küçük, seçimi yanlış.
Başarılar...