Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi sayfası PeraGlass

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
bi dergi için yapılmış sayfa tasarımı
çok acil olarak yapıldığı için bu kadar olmuştur.
iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
NOT: resimlerdeki tüm çalışmalar kendi imalatımızdır tasarımların çoğu kendime aittir.

4dergisayfas.jpg

Benzer konular

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz karısık durmus daha sadelestırsen 10 numara olur ama boylede hıc fena deyıl

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumun için teşekkürler
bu kadar karışık olması benide çok rahatsız ediyor fakat o görsellerin kullanılması gerekiyordu aslında daha çok görsel vardı ben eleme yapmak zorunda kaldım :)

aLLy53

🌱Yeni Üye🌱
aklın yolu bir sadeleştirirsen daha güzel olur.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımdan ziyade vitray uygulamalarına bayıldım harikalar özellikle üst sağdaki yelkenli :)

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Güzel olmuş, zaten içerikteki resimler karışık göstermiş ne kadar düzeltirsen düzelt o kadar resim tek sayfada oldumu karışık gösterecektir :)

teneke_kafa

🌱Yeni Üye🌱
Karışıklığa katılıyorum, Fontları biraz daha interaktif kullanabilirin. Bence daha dikkat çekici olabilir. 10 ay vade olan kısımı kenara çok yapışmış. Gözü tırmalıyor. Siyah bant üzerindeki yazıyı iki sıra yazabilirsin. Daha okunabilir durur.
Ben beğendim diyebilirim, (ufak tefek üzerindeki oynamalarla)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımdan ziyade vitray uygulamalarına bayıldım harikalar özellikle üst sağdaki yelkenli :)

beğenmene sevindim :) teşekkürler

Güzel olmuş, zaten içerikteki resimler karışık göstermiş ne kadar düzeltirsen düzelt o kadar resim tek sayfada oldumu karışık gösterecektir :)

evet karışık göstermesinin sebebi o resimler fakat her çalışmadan birer örnek koymam gerekiyordu onun için mecburdum yani onları koymaya
yorumun için teşekkürler

Karışıklığa katılıyorum, Fontları biraz daha interaktif kullanabilirin. Bence daha dikkat çekici olabilir. 10 ay vade olan kısımı kenara çok yapışmış. Gözü tırmalıyor. Siyah bant üzerindeki yazıyı iki sıra yazabilirsin. Daha okunabilir durur.
Ben beğendim diyebilirim, (ufak tefek üzerindeki oynamalarla)

yorumunuzu bundan sonraki çalışmarda dikkate alacağım çok teşekkürler

yorumlar ve eleştiriler için teşekkürler arkadaşlar