Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi ve Gazete Tasarımında tecrübeli

burhanbaşol

🌱Yeni Üye🌱
Ankara'da bulunan firmamızın aylık çıkan dergi ve haftalık gazetemiz için tasarım konusunda tecrübeli kendine güvenen arkadaşlar aranmaktadır.Quark ve ya indesign,ve corel 'hakim
iletişim :0530 823 96 08
burhan BAŞOL

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

bathnau

🌱Yeni Üye🌱
Tecrübelerime ve yeteneklerime güvenerek size bu alanda katkı sağlayabiliceğimi düşünüyorum.. Eğer isterseniz portfolyomuda gönderebilirim.Kısacası; Size bu alanda büyük katkılar sağlıycağımı düşünüyorum eğer uygun görürseniz khanofwest@hotmail.com ayarıca numaramda veriyorum. num: 05466403993 eğer uygun görürseniz görüşelim..İyi günler

AaRDaA

🌱Yeni Üye🌱
Yeterli Bilgiye ve Deneyime sahibim şuanda çalıştığım firmada aylık dergi çıkarmaktayız sizcede uygunsa beraber çalışabiliriz.

byarda@hotmail.com.tr 0541 843 09 59

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba.
12 yıldır ulusal medyada ve dergilerde sayfa tasarmı yapıyorum. bransımla ilgili istanbul bilgi üniversitesi'nde ders verdim.
freelance olarak yaptığım dergi, katalog, ve kurumsal kimlik calısmaları vardır.
bunlar arasında TBMM'ne dergi TCDD' dergi calısmaları yapıyorum.
ender eren
endereren@gmail.com
0532 506 47 34

burhanbaşol

🌱Yeni Üye🌱
Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler iş için anlaşma sağlanmıştır.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilgileniyorum, gazete be dergi dizgisinde tecrübem var,
kullandığım programlar
- Photoshop
- Quark Express
- Corel Draw
- İndesign
- İllustrator

bu programlara hakimim

cagriicten88@gmail.com