Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dersane için branda

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir dersane için yaptığım iki branda çalışması. Ölçüleri 3x1,5m olarak düzenlendi. Brandaların ikisi de basıldı ancak sizlerden de yorum almak istiyorum...

Çalışma 1

branda23x15yf7.jpg

Çalışma 2

branda33x15si8.jpg

Benzer konular

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikincisi gayet iyi bir çalışma olmuş fotoğrafta gayet başarılı bence. birincisindeki yaprak figürleri bence dershane ile alakasız olmuş. ve ortadaki maskotda bence oraya gitmemiş. ancak başlangıç olarak kalem mizanpajı hoş bence.

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikincisi gayet iyi bir çalışma olmuş fotoğrafta gayet başarılı bence. birincisindeki yaprak figürleri bence dershane ile alakasız olmuş. ve ortadaki maskotda bence oraya gitmemiş. ancak başlangıç olarak kalem mizanpajı hoş bence.

Ortada bulunan maskotu özellikle istedikleri için ben de gönülsüz olarak koymuştum. Eleştirileriniz için teşekkür ederim.

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki çalışma da güzel ama 2. çalişmada sanırım modelin duruşu yerine oturmamış. modeli siz mi yerleştirdiniz oradya ?

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki çalışma da güzel ama 2. çalişmada sanırım modelin duruşu yerine oturmamış. modeli siz mi yerleştirdiniz oradya ?

Hayır ben yerleştirmedim. Resim daha önceden çekilmiş olduğu için pek fazla hazırlık yapma gibi bi fırsatım olmadı. Elimde olan resimlerin arasında en güzeli de bu olduğu için bunu kullandım...

cagdash01

🌱Yeni Üye🌱
Bir grafiker değilim henüz bir çalışmamda yok ama bir izleyici olarak ya da bu afişe bakan birisi olarak yorum yapmak istiyorum. 1.çalışmanızda 2.çalışmanızda gayet güzel yalnız 2 çalışmada da Seviyenin sonunda ki S logosu farklı bir yere alınabilir.Ayrıca 2. çalışmada yazı kalabalıklığı gözümü tırmaladı.Son olarak slogan vurucu olmalı.Çok fazla tekrarından kaçınılmalı.Etkisini yitirmiş bir slogan olarak geldi bana.Bunu bir küstahlık değil grafikerlik eğitimi almamış sade ve yalın bir izleyenin yorumları olarak kabul edin.

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize sağlık güzel çalışmalar bir fotoğrafçı olarak alttaki mankenin güneş patlamaları biraz alına bilirmiydi acaba ve seviyeniz hızla yükselecek yazısının etrafındaki gri kontur farklı olabilirmiydi
kesinlikle kusur aramak için değil sadece bizaz daha farklı gösterebilirdi fikriyle yaptığım bir yorum
kolay gelsin..

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evt maskotun yeri bence de oraya olmamış.1. çalısma:tasarım hos gorunuyo demememin tek sebebi kalemler cok flû olmuş.yani bence netleserek gelseydı daha ıyı dururdu gıbı.2.çalısma:hersey gayet ıyı olmus perspektıf fılan.ama ordakı tek gozume carpan da bulutlar.yanı fonda bulut yok ama bulut yansımaları var.belkı o da bulutsuz daha guzel olurmus.benım fıkrım sadece....başarılar..

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen bu adamlara söyle önce hangi logo yu kullanacaklarına karar versinler
kızın kitapçıktaki logoya bak, binadaki logoya bak...ne alaka

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgili recep çalışmaların ikiside güzel, ellerine sağlık, beğendim...