Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasıtlı kestiğinizi anladım ama olayın mantığını anlamadım. Ben yanlışlık olmuş demiyorum ki zaten gözünüzden kaçtığını düşünmek çok komik olurdu. Acaba daha şık olacağını mı düşündünüz, "değişiklik olsun" adına mı bu şekilde kestiniz veya başka bir şey mi var ? ...
Yahu lafım size değil.. Eminim işinizde çok başarılısınızdır.. Dekupenin nasıl yapıldığını, düzeylerini bende biliyorum lakin burada bu uygulama pek hoş olmamış kanımca :wink:
Kasıtlı kestiğinizi anladım ama olayın mantığını anlamadım. Ben yanlışlık olmuş demiyorum ki zaten gözünüzden kaçtığını düşünmek çok komik olurdu. Acaba daha şık olacağını mı düşündünüz, "değişiklik olsun" adına mı bu şekilde kestiniz veya başka bir şey mi var ? ...
Yahu lafım size değil.. Eminim işinizde çok başarılısınızdır.. Dekupenin nasıl yapıldığını bende biliyorum lakin burada bu uygulama pek hoş olmamış kanımca :wink:
burada çok sırıtıyor evet ama baskıda iyiydi diyebilirim serde inatlık var da az bundan sonra da saç tellerine kadar detay girmeyi düsünüyorum yorumlarınız için tesekkürler