Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dershane için a3 afiş

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dershane2l.jpg
arkadaşlar değerli yorumlarınız bekliyorum

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma yok sanmayın arkadaş yuksek yukledği için geç açılıyor.
profilinde grafiker yazıyor ama ben grafiker öğrencisi olduğunu varsayarak yorumluyorum,
o çocukların resim çözünürlüğü decupeleri flu geçişleri olmuşmu önce sana sorarım.
katetmen gerek uzun bir yolun var

Premium

🌱Yeni Üye🌱
Çok sıradan olmuş. Uğur böceğini foto yerine kendin çizseymişsin daha iyi olabilirmiş. Bu kadar yakından böcek fobisi olan insanlar için ürkütücü gelecektir. Ve fontlar çok sıradan. Arka plana güzel bir kupa resmi üzerine çocuk resimleri altına daha iyi bir font ve efektleriyle yazılar çok daha iyi olabilir. İyi günler :)

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katemmem gereken yolu siziz değerli yorumlarınızla aşacağım işallah arkadaşlar

meramli4242

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumumların için sağol kardeşde uğur böceği o kadar ürkütücü bir hayvan değil

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Çoçuk dekupeleri kötü ve fotoğrafları çözünürlükleri kötü arkadaşım bu çalışmayı basitleştirmiş.
Ve yazı renkleri seçimleri yanlış yani oturmamış yazıalr çalışmaya..
Üzerinde biraz daha çalışılırsa iiyi olabilir.
emeginize sağlık..

iyi forumlar...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle böyle bir çalışmayı grafiker adı altında koymanız çok kötü.. Çünkü bu iş bir grafikerin elinden çıkmış bir iş değil.. Meslek ayarlarınızdan Grafiker (Öğrenci) olarak ayarlamanız ve bu işi gerçekten hakkını vererek yapan insanları küçümsememenizi öneririm.. Grafikerlik o kadar basit bir şey.. Bir programda 2 resmi bir araya getirdiğiniz diye oraya grafiker yazmanız çok yanlış olmuş ki.. Kendinizde söylüyorsunuz.. sizin yorumlarınızla kendimi geliştireceğim.. Madem geliştirilmesi gereken bir konumdasınız neden mesleğinizde grafiker yazıyor :)

Bu yıldız dershanesinin kendisine ait bir logosu yokmu.. yoksa bile.. yıldız dershanesi yazısı altında neden ugur böcegi var..? yıldız olsa daha tamamlayıcı olmazmıydı.. resmin cozunurlugunu gectim en sagdaki kızın kolunun yarısının gitmiş olması bile sizi hiç rahatsız etmedimi ? Yazı karakteriniz çok basit kalmış.. Resmi bir afiş gibi gözükmüyor.. kaile alınmamış ve 5 dakkada yapılabilecek bir çalışma bence daha çok deneme yapmanız gerekiyor.. Iyı çalışmalar..

lrujl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha iyi olabilirmiş

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çoçuk dekupeleri kötü ve fotoğrafları çözünürlükleri kötü arkadaşım bu çalışmayı basitleştirmiş.
Ve yazı renkleri seçimleri yanlış yani oturmamış yazıalr çalışmaya..
Üzerinde biraz daha çalışılırsa iiyi olabilir.
emeginize sağlık..

iyi forumlar...

katılıyorum...yazı fonları felan çok uyumsuz;kolay gelsin

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Çocuk dekupen çok kalitesiz genel olarakta fazla hoşuma gitti sayılmaz,araştırma yapmanızı tercih ederim emegınıze saglık.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uğur böceği kullanacağına yıldızlı birşeyler kullansan daha iyi olurdu sanki yani böcek o kadar ön planda ve büyükki sanki uğur dershanesi

nigmae

🌱Yeni Üye🌱
öğrenci anadolu öğrenci tipi değil..göbekler açık..buda veliye itici gelebilir...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
çalışma çok başarısız çocuk resimde de görüldüğü gibi hem kesimler hem de resim seçimi çok başarısız adeta ayakları yok bunların :)
56671079.jpg

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yazıkki beğenmedim çalışmayı düzenlemeni değil yeni baştan başlamanı tavsiye ederim.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşın dediği gibi göbekleri açık çocuklar da velilere itici gelebilir...ayrıca burası bir eğitim kurumu olduğundan daha ciddi bir tasarım gerektirir düşüncesindeyim...decupe başarısız, resim kalitesi çok kötü ve uğur böceği korkulmasa bile çok büyük...font seçimlerinde böyle bir kuruma daha yakışır davranmalısın...bence daha önce bu tür kurumlara yapılan işleri biraz incele derim senin için çok yararlı olacaktır...ama baya bi uğraş verdiğini düşünüyorum, emeğine sağlık...daha güzel çalışmalarla görüşmek üzere..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanda arkadaşlarında dediği gibi bir çok hatalar mevcut ancak bence birde mantık hatası var şöyleki slogan oldukca iddalı ancak kullanmış olduğun görsel malesef aynı derecede sıradan zirve kelimesini çağrıştıran hayvan kartaldır uğur böceği değil.zirve kelimesi hiç bir zaman bir ağacı bir dalı çağrıştırmaz insanlarda ama yüksek bir dağın en üst noktalarını çağrıştırır. ağrı dağı,himalayalar gibi bence çalışmanı yeni baştan ele al ve sloganı da görselleride dersanenin ismini vurgulayacak objelerden seç

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma çok sorunlu olmuş. İşe baştan başlamızda fayda var.

Dershane ismini yazmak yerine orjinal bir fontu veya logosu varsa onu kullanın.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
dekupajlar kötü olmuş