Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Destiny's Child Illustrasyon

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
destinyszc2.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sanırsam bunun üstünde hala çalışıyorsun. çünkü bu bitmiş bir işe benzemiyor. ama dediğim gibiyse iyi gidiyorsun. kolay gelsin

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daha bitmedi alt kısımları ve yüzü eksik. Yüz kısmında kendimi geliştiriyorum.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
vücutlara özenmişsinn belli ama gözler, kaşlar.. hepsinin aynı onlara da değişiklik yaparsan çok daha güzel olur devamını bekliyorumm emeğine sağlık güzel çalışma

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu kızların hepsi siyahi İngiliz olması lazım. Michelle'in pantolonu beline tam oturmamış ve pek siyahi olmamış. Beyonce'nin saçları biraz sarmaşık gibi o da siyahi değil. Kelly'nin ise karnı biraz tuhaf. Üçünün de gözleri aynı. Tahminimce bitince çok güzel bişey çıkacak.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
kadının saçı eline çizmemiş gibime geliyor saçını orjinalin potre ayarını otomatik çevirmiş galiba photoshopta mı yaptınız? birda göbeği biraz tuhaftır biraz daha çalışsanız daha güzel olur başarını devamını diliyorum

ACEMİ KIZ

🌱Yeni Üye🌱
bunların hepsi siyahi ingiliz se ortadaki beyonce heralde ama onun ten rengi çok açık biraz daha koyulaştırmalısın bence

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ten renkleri aynısı olsun istemedim zaten farklı ten renkleri denedim.

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
acaba hangi programla çiziyorsun?

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bitmiş halini de görmek isteriz. daha iyi yorumlar alacağına eminim. eline sağlık!

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
acaba hangi programla çiziyorsun?

Illustrator ile çiziyorum. Bu arada illustratorle ilgili hiç bir eğitim almadım, karıştırarak bulduğum menülerden yaptım:) Zaten yakında bitmiş halini yayınlayacağım.

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok kötü oldugunu söylememe gerek yoktur herhalde..ayrıca bu grup hepsi siyahi fonda da zaten iş yok bence bunu tamamen yok etmende yarar var!yaratıcılık şart!

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Grubun hepsinin siyahi olduğunu biliyorum (bknz. önceki yorumum) Çalışmayı incelemediğin belli. Beğenmediğin kısımları anlat çok kötü diye bir yorum olmaz. Dikkate almaya değer biri olarak görmüyorum seni. Yorum yaparken seviyeli ol lütfen. Mesaj sayısını arttırmak için incelemediğin bir çalışmaya yorum yaptığın anlaşılıyor. Senin yaratıcılığını görelim istersen...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bi degisiklik yok sadece yuzleri degismis arkadaslarin dedigi hatalarda hic bi degisme yook ayrica grupta ikinci siyahi olan beyonce en beyazlari neden bilerek farkli tenlerde yapmak istedin anlamadim///

BASARILAR

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar diğer kısımlardaki hatalar konusunda çok haklısınız aslında düzeltmeye üşendim. Ama ten renkleri konusunda ne kadar takıntılısınız öyle? Bu tür çalışmalarda kaygı tıpkısını çizmek değildir. İllustrasyonunu yapmaktır. Farklı ten renklerini kendimi denemek için yaptım çünkü renkleri kendim verdim. Farklı ten renklerinde de acaba aynı etkiyi verebilirmiyim diye denedim. Mesela şuan Hillary Duff un çizimini yapmaya başladım ve onun birde zenci kopyasını yapmayı planlıyorum. Ama siz rahatsız olacaksınız diye düşünmekteyim açıkçası...

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grubun hepsinin siyahi olduğunu biliyorum (bknz. önceki yorumum) Çalışmayı incelemediğin belli. Beğenmediğin kısımları anlat çok kötü diye bir yorum olmaz. Dikkate almaya değer biri olarak görmüyorum seni. Yorum yaparken seviyeli ol lütfen. Mesaj sayısını arttırmak için incelemediğin bir çalışmaya yorum yaptığın anlaşılıyor. Senin yaratıcılığını görelim istersen...[/QU

deneyım şart