Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

digital makinalar hakkinda profosyonel yardim

murtii

🌱Yeni Üye🌱
selam

Forumda yeniyim yurt disindan yaziyorum.
yeni bir is icin makineye ihtiyacimiz var. 100x140 cm poster basmak istiyoruz,ama ihtiyacimiz olan makinayi bilmiyoruz.

öncelikli olarak iki kistasimiz var
1.Bir saatte bastigi m² (ortalama 12 satte 400 m² basan bir makineye ihtiyacimiz var)
2.kullanilan boyanin m² fiyati (50 centin altinda olmali)

lütfen makine tavsiye edermisiniz

Son düzenleme:

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
100X140 posteri binlerce basacak olmalısınız makine almak istediğinize göre. Öncelikle maksimum 2 mt. lik bir makine size yetecektir.
Ben bu işte profesyonel değilim ama bence verdiğniz bilgiler bir profesyonelin size yardımcı olabilmesi için yeterli değil.

Bir kere m2 başına boya maliyeti basılacak işin renklerine ve zeminine göre farklılık gösterir.
Ayrıca 12 saatte 400 m2 basan makine de oldukça maliyetli olacaktır. Hızlı bir makine çünkü istediğiniz...

murtii

🌱Yeni Üye🌱
cevap icin tesekkür ediyorum
evet binlerce poster basmayi düsünüyoruz. basmayi düsündügümüz kagit burada blueback denilen arkasi mavi önü beyaz 120 gramlik kagit.basilacak resimde bir deniz manzarasi olarak düsünülebilir.aslinda hizli makineye ihtiyacimiz var ama dediginiz gibi cok maliyetliyse yaklasik 400 m² yi 10-12 saatte basabilecek 2 makinede olabilir

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
forumdaki mesajınız hakkında

bu konuyu iyice araştırmalısınız

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
size bu konuda yardımcı olabilirim.websitemiz ***********Dijital Baskı Makinaları / Led Ekran / Tabela / Araç giydirme / Cephe Giydirme yada iletişim bilgilerimden bize ulaşabilirsiniz

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba 8 kafa seiko veya 4 kafa polaris işinizi görür kolay gelsin

murtii

🌱Yeni Üye🌱
ilgilenen ve cavap yazan herkese tesekkür ediyorum
yazilan makinalari hemen arastirmaya basliyorum

PİGMENT1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım makine konusunda maliyetler ve baskı kalitesinin önemi büyüktür.Eğer çok fazla baskınız varsa alacağınız makineyi ona göre belirlemeniz gerekir.Eğer yüksek çözünürlüklü baskı ise ihtiyacınız baskı fabrikamız emrinizde saatte 300 m2 baskı kapasitesi 1200 dpi uv baskı ile sorunsuz posterleriniz baskılarınızı size uygun fiyata basabiliriz.

murtii

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım makine konusunda maliyetler ve baskı kalitesinin önemi büyüktür.Eğer çok fazla baskınız varsa alacağınız makineyi ona göre belirlemeniz gerekir.Eğer yüksek çözünürlüklü baskı ise ihtiyacınız baskı fabrikamız emrinizde saatte 300 m2 baskı kapasitesi 1200 dpi uv baskı ile sorunsuz posterleriniz baskılarınızı size uygun fiyata basabiliriz.

ayrintili bilgi icin nasil irtibata gecebiliriz....?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizin ilacınız UV makina söylemiş oldugunuz kagıda ancak uv makinada baskı alırsınız.

murtii

🌱Yeni Üye🌱
Sizin ilacınız UV makina söylemiş oldugunuz kagıda ancak uv makinada baskı alırsınız.

cevap icin tesekkürler
herseyden önce sunu söylemem gerek: Sizin sektörünüz cok ilginc bir sektör. su ana kadar 4-5 farkli firmayla temesa gectim emin olun birbirine tam zit cözümler sunuluyor.saniyorum insanlar pazarladiklari makineye göre cözüm sunuyorlar.ve sonuc isi bilmediginiz icin tam bir kararsizlik artik almayi düsündügünüz makineden bile emin olamiyorsunuz...

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
cevap icin tesekkürler
herseyden önce sunu söylemem gerek: Sizin sektörünüz cok ilginc bir sektör. su ana kadar 4-5 farkli firmayla temesa gectim emin olun birbirine tam zit cözümler sunuluyor.saniyorum insanlar pazarladiklari makineye göre cözüm sunuyorlar.ve sonuc isi bilmediginiz icin tam bir kararsizlik artik almayi düsündügünüz makineden bile emin olamiyorsunuz...

Sektör ilginç değil bir tuhaflaştı beyin jimnastigi yaparsak poster basacagınızı söylüyorsunuz dış mekansa solvent tamam çözüm olabilir ama iç mekansa solventle basılmış o posterler iç mekanda hollandalılar için güzel bir çözüm olur kuruya suluya para vermeden direk kafa yapar. Eco solvent ise mat kalır. Geriye su bazlılar kalıyor ondada blueback üzerine baskı tutmaz özel poster kagıdı kullanmanız gerekiyor ne kaldı geriye UV veya Latex.. ikisini karşılaştırmak gerek.

musto_2000

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.torrent-cell.com
blubeck basacaksanız hp 10000s bu konuda biçilmiş kaftan ancak 12 satte 400m2 baskı alman imkansız ama 100 metrelık topu bağla baskıya ver arkana bile bakma akşam bırak sabah gel bakmısınkı baskıyı bıtırmıs :)