Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dijital baskı makinesi seçim için yardım

borulce

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.foruma yeni üyeyim.Dijital baskı işinne girmeye karar verdik.Bir makine alacağım.Yapacağım iş genelde fuar standlarına görsel hazırlamak olacak.Makineler hakkında pek bi bilgim yok.Çevremizde tandıklarımız çok fakat onlardan önce sizlerden bilgi almak istedim.hangi marka makine iyidir.180 likmi 320lik makinemi tavsiye edersiniz.bütçemiz 15 -20 bin civarı ancak.Şimdiden teşekkrler.genel bilgi alabilirsem sevinirim

TolgaOnan78

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Abicim 320 Almana Gerek Yok Zaten En Büyük Folyo Ölçüsü 200 metredir
o yüzden 170 lik almak işini görür fuar içinse baskı güzel olsun istiyorsan mamiki al derim iç mekan ama bende fazla para yok dersen epson dx5 dx7 alabilirsin 2 elini 20 bin ile 35 arası bulabilirsin ben dijital baskı firmasında çalışıyorum 170 epson dx5 kullanıyorum tek kafası biraz yavaş basıyordu ama netlik harika ama artık 2 kafa biraz pas izi var ama hızı

borulce

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Abicim 320 Almana Gerek Yok Zaten En Büyük Folyo Ölçüsü 200 metredir
o yüzden 170 lik almak işini görür fuar içinse baskı güzel olsun istiyorsan mamiki al derim iç mekan ama bende fazla para yok dersen epson dx5 dx7 alabilirsin 2 elini 20 bin ile 35 arası bulabilirsin ben dijital baskı firmasında çalışıyorum 170 epson dx5 kullanıyorum tek kafası biraz yavaş basıyordu ama netlik harika ama artık 2 kafa biraz pas izi var ama hızı

çok teşekkür ederim kardeşim.banada ufak makine daha mantıklı geliyor.folyoların boyutu zaten dediğin gibi max. 2metre olduğundan daha mantıklı.En azından başlangıçta bu makineleri tercih etmem gerekir.Tekrardan ilgin için teşekkürler

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
günlük 30 metre kareden az işiniz varsa makina işine hiç bulaşmayın zaten millet bedavaya baskı yapıyor ha dersenizki ben günlük 50 - 100 metre kare iş bastırıyorum o zaman alın derim çünkü bu makinayı almakla bitmiyor günlük çalıştırmanız lazım malzeme almanız lazım boyası var solventi var eleman var ikigün sonra arıza yapar yedek parçası var vs. vs. iyi düşünmek lazım

borulce

🌱Yeni Üye🌱
günlük 30 metre kareden az işiniz varsa makina işine hiç bulaşmayın zaten millet bedavaya baskı yapıyor ha dersenizki ben günlük 50 - 100 metre kare iş bastırıyorum o zaman alın derim çünkü bu makinayı almakla bitmiyor günlük çalıştırmanız lazım malzeme almanız lazım boyası var solventi var eleman var ikigün sonra arıza yapar yedek parçası var vs. vs. iyi düşünmek lazım

tabi bunlarıda düşünmek gerekir.şuan araştırma aşamasındayız.Bakalım kısmet.Yorumun için teşekkürler

eyorum

🌱Yeni Üye🌱

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyorum

🌱Yeni Üye🌱

Moderatör tarafında düzenlendi:

Printec

🌱Yeni Üye🌱
Printec-Online

Merhaba,

Baskı makinenizin önemli olduğu kadar kullandığınız malzeme de büyük önem taşır. Doğru yazıcıda yanlış malzeme felaket sonuçlar doğurabilir :) 1993'ten beri dijital baskı ve reklam malzemesi ithal eden firmamızda her türlü geniş format yazıcınıza uygun (su bazlı dye, su bazlı pigment, solvent, ecosolvent, uv, latex mürekkepler için) her türlü dijital baskı malzemesine ulaşabilirsiniz.

Kategori sayfalarında sağ kısımda ürünleri yazıcınızın kullandığı mürekkebe göre filtreleme imkanı da sunuyoruz. Eğer ürünler hakkında her hangi bir sorunuz olursa bize 0212 2808033 nolu santral hattımızdan da her zaman ulaşabilirsiniz.

Online satış sitemiz: www.printec-online.com

Saygılarımla,
Selim Coşarcan - Alfa Lazer A.Ş.