Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital baskı operatörü (izmir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HAKKANEN4

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
izmirdetabelareklam.com
izmir bornovada bulunan reklam şirketine dijital baskı operatörü aranmaktadır. Troyjet 320 baskı makinasını kullanabilen veya kullanabilecek(mümkünse tecrübeli) ücret yeteri derecede iyidir.Bay- Bayn farketmez.Coreldrawı bilmesi yeterlidir.
cv mail: graficci@otmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

hikmet80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm ılanınız gordum eger halen gecerlıse gorusmek ısterm ben 7 yıldır operetorluk yapıyorum sımdıyene kadar 5cesıt makıne kulandım en son 2 yıllırda toryjet kullanıyorum ve 320 isg den alınmıs toroyjet makıne eger dusunursenız hikmet3280@hotmail.com maıl atabılır veya 0543 550 28 35 bu numaradan ulasabılırsınız bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...