Sanırım bu ilk çalışman ve ilk olmasına rağmen gayet başarılı, eline sağlık.![]()
Işık var, hemde çok fena bi şekilde. Çatlatmak için uğraşırsınız zaten adamı![]()
Eline sağlık bebeğim, emin ol çok güzel şeyler yapacaksın. İlk böyleyse gerisini düşünemiyorum
Böyle aşk üzerine oldumu daha çok seviyorum ben![]()
:kiss1::kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:
Ufak tefek detaylarla moral bozmayalımBaşladıkça yapası geliyor insanın...Hastalık gibi..
Eline sağlık.
Senin eleştirini bekledim aslında :emo1:
Hadi dök incilerini merak ediyorum hatalarımı :wink:
Eleştiri haddime değil yahu..bende yeniyim ve söz sahibi değilim bu konuda..Sadece ufak detaylar var hata olarak görünen o kadar..
Onun dışında güzel bir şarkı çalıyordu onu eklemek isterdim..şarkının ismini unuttum..Görselle iyi giderdi..
Tebrik ediyorum bu arada... haydi günde 1 tane...varmısın?
Saçlarını renklendirmeye üşendin mi? Kadın çok mu yaşlı? Yoksa kadının saçları hep bu renk miydi? ...
Tercih sizin ama o kısım atlanmış gibi duruyor ...(bence)
O kadar da gözden geçirmiştim :emo1:
Teşekkür ederim beğeni ve eleştiri için, iyi oldu..
Çalışmam hatasız diye o kadar da kasıldım durdum
Benden önde olduğun aşikar, dolayısıyla hataları görme olasılığında yüksek :wink:
Hımm günde 1 tane..
Olabilir ama ben fazlasıyla çömü oynuyorum yetiştiremeyebilirim :angel::angel:
Çömü nedir yahu..? yaşlı olabilirim ama lugatımda çömü yok. Üzüldüm bilmediğime
Hayde hayde bırak şimdi çömüyü gömüyü, günde 1 tane..ilerleyen zaman da da şablon kullanmadan direk dijital sanata...
Hep senin yüzünden oldu bu boyamalar beğendin mi yaptığını bak insanları tek zevki olan çömü oyunundan bile soğuttun, ayıp ya bi badana fırçası bir kova da boyayı alıp evin duvarınızı boyamak neyinize yetmedi. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
MartinSeninle buluşup pasaportta iskelenin tam yanında hastası olduğum benim mekanda bir çay içelim. Emin ol sana da bulaştırırım
![]()
Çömü nedir yahu?
Çömü nedir yahu..? yaşlı olabilirim ama lugatımda çömü yok. Üzüldüm bilmediğime
Hayde hayde bırak şimdi çömüyü gömüyü, günde 1 tane..ilerleyen zaman da da şablon kullanmadan direk dijital sanata...
Hep senin yüzünden oldu bu boyamalar beğendin mi yaptığını bak insanları tek zevki olan çömü oyunundan bile soğuttun, ayıp ya bi badana fırçası bir kova da boyayı alıp evin duvarınızı boyamak neyinize yetmedi. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
MartinSeninle buluşup pasaportta iskelenin tam yanında hastası olduğum benim mekanda bir çay içelim. Emin ol sana da bulaştırırım
![]()
Çömü nedir yahu?
Memnuniyetle creedwar ne zaman istersen (mekan karakol değildir umarım) panzehirimle gelirim.
Çömüyü bende merak ettim aceba çelik çomağın farklı bir versiyonu mu?![]()
Off nediyosun sen ya şablonsuz boyama:surprised: sen uçtun benide uçurmaya niyetin var galiba dur yahu önce bi çömlüğü atayım üstümden![]()
hahahahahaCahil cühelalar sizi
Cühelayıda bilmezsiniz siz ya neyse
Kaşınasın var biliyorum, elim dolu az işim bitsin halledicim :wink:
Eğitim şart diyorum hahahaha
Öyle bir söylenti var evet afrika çöllerinde kendiliğinden açılan derin bir çukur bulunmuş, yanında çömdüğünüzde dibe doğru inen merdivenleri çıkıyormuş bu sebeple yerliler çömü demişler adına hahahahaahahha
Sevgiler :wink:
Laf salatası yayına iki dilim kepek ekmeği.....
Bırak kafamızı bulandırma şimdi şu çömüyü anlat bize.![]()
Laf salatası yayına iki dilim kepek ekmeği.....
Bırak kafamızı bulandırma şimdi şu çömüyü anlat bize.![]()
Vahi geldi: Çömü, çömezlik..
Cümle içinde kullanalım ki kelimeyi öğrenelim martin..:
''Ben çömü gördüm''
''Benim babamın çömüsü var''
'' Bizim evde çömü var''
Vahi geldi: Çömü, çömezlik..
Cümle içinde kullanalım ki kelimeyi öğrenelim martin..:
''Ben çömü gördüm''
''Benim babamın çömüsü var''
'' Bizim evde çömü var''
Ahahaha tam diyetlik işte na kaa güzel
Ya vakti zamanında büyük büyük dedem omzunda kazması tarlaya mısırı çapalamaya giderken yol kenarında otların içinde parlayan bişiy görmüş eğilip aldığında madeni bir taş olduğunu görmüş yalnız ne olduğunu bilememiş tabi neyse sanırım değerli bişiydir deyip atmış cebine tarlaya gittiğinde büyük meşe ağacının altına çömmüş (burdaki çömmek benim kullandığım çömden farklı tabi)
Çömdüğü an yani otturduğunda cebindeki taş parlamış dede akıllı tabi
Adını çömü koymuş taşın, işte o çömü taşının hikayesi benim dedelerimden gelir
Hahaha valla yordun beni sabah sabah![]()