Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Disco Cestle Afiş (İlk Çalışmam)

elfturk

🌱Yeni Üye🌱
ilk deneyimimdir. yorumlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle ilk çalışman olduğunu göz önüne alarak bazı detayları atlıyorum, ancak font kullanımın oldukca zayıf kalmış bu tür çalışmalarda en az 1 yazıyı ön plana çıkarman gerek..

Çok fazla mirror (ayna) efekti kullanmışsın bu durumda göz nereye bakacağını şaşırıyor ve odaklanamıyor.

Yansıma olarak kullandığın o top'un yansımasını silikleştirmen gerek.. ve partinin bilgileri biraz daha çalışmaya göre neşeli hale getirmen gerek..

Şimdiden iyi çalışmalar. Gayretle güzel şeyler olur..

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hangi yerden başlasam bilmiyorum ama çok amatör bir çalışma siz de belirtmişsiniz ilk çalışmam diye.Kullandığınız görsellerin kalitesi çok düşük.Çiçekler yapraklar ne alaka party afişinde olması yersiz olmuş.Kullandığın efektler fontları daha da kötü duruma getirmiş ve ayrıca font renkleri çok yanlış bir seçim okunmayı zorlaştırıyor.Zıt renkler kullanmaya dikkat et zeminle.En başta bunlar gözüme ilişti ama ilk çalışmanız bu tarz şeylerin olması gayet normal.Önemli olan göz estetiğinizin olması ve bunu da yapılan diğer kaliteli çalışmaları inceleyerek geliştirirsin gözlem çok önemli.

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk başta bi tasarımda olması gereken 2 ana unsuru belirtmek istiyorum.
1-Renk uyumu
2-Sadelik ve bütünlük
Bunların 2side sizin çalışmanızda göremedim :/
Daha renkli çalışma yapmanızı öneriyorum sana sonucta party afişi olucak...
Bence en baştan bi tasarım yapsanız daha iyi olur ve size önerim daha canlı ve gece renkleri kullanmaya çalışın..
Amacım eleştirmekti eger yanlış bir cümle kurduysam kusuruma bakmayın.
teşekkürler

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Onur Karadağlı arkadaşım zaten herşeyi harfi harfine söylemiş :) Üzerinde çalışmalısın.İyi Çalışmalar...

rap

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler ilk çalşman olduğu için hata yapman doğal bişeyy istersn elinden gelenin daha iyisini yapabilrsn...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Afişin renkleri biraz konuya uyum sağlamamış,font konusuda çok zayıf kalmış disco party denildiğinde aklımıza gelen coşku,dans,eğlence bunu öne çıkaracak bir font kullanmalısın fontlarında bir ruh hali vardır :p Top etrafındaki eğlenen insanlar güzel bir hava katmış ama efektler pek uygun değil gibi bunun dışında arka fonda kullandığın toptan yansıyan ışıklar güzel olmuş ama yapraklar afişin konusunun amacına uymamış daha o ortamı belli edicek, o ortamın içinden kesitlerle flu bir şekilde arka fonu düzenliyerek güzel bir hale getirebilirsin..Kolay gelsin.