Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Doğa Yürüyüşü Afişi

BayKAMP

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kulübümüz tarafından daha önce yapılmış ve kullanılmış olan doğa yürüyüşü afişi. Yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar.

elmayanidayisigeidi2.jpg

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Sanki gece olacak gibi bir izlenim bıraktı bende. :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Koyu düz bir zemin yerine daha albenisi olan doğaya hitab eden yada doğandan kesitlerle süsleyebileceğiniz bir alan daha hoş olabilirdi.
Doğa sadece yeşille bezeli değildir. Tabikide ilk akla elen algıda muhakak yeşil olsada içinde tüm renkleri barındırır.
Bence sizde barındırmalısınız.
Emeğinize sağlık.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
bence adına uygun bir çalışma olmamış mesela yeşil bir doğada farklı bir yürüyüş şekli daha yerinde olurdu diye düşünüyorum ama genel olarak güzel bir çalışma ve bence yapacağımız çalışmalar amacına uygun mesajlar vermeli ve bazen yazıyla iletmek yerine fotoğraf ile iletmek daha isabetli olur.

BayKAMP

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gideceğimiz yerin ağırlıklı rengini kullanıyoruz afişlerimizde, doğanın bütün renkleri taşıdığı fikrine bende katılıyorum :)) afişlerde fotoğraf kullanmak bu tarz gezi ve kamplarda insanları belli bir beklentiye sokuyor bu sebepten de fotoğraf kullanmaya sıcak bakmıyorum açıkcası laki eleştirilerinizi kulak arkası yapmadın bir sonraki tasarımımda hayata geçirmeye çalışacağım ilginize teşekkür ederim