Benim bebeğimin, diğer yarımın, kelebeğimin yarın doğum günü.
Yarın olmadığım için erken bir kutlama olacak ama bugünden kutlamak istedim.
Hayatıma girdiğin için, seni tanıdığım için, canım dostum olduğun için Allah'a hep şükrediyorum. Bu kadar güzel yüreğe sahip bir insanı yakından tanıyıp, ve bunca zamandır hayatımda olduğu için çok şanslıyım. Aramıza mesafelerde girse, yıllarda geçse hala ilk günki gibi düşkünüm sana. Hala sesini duyduğumda, yüzünü gördüğümde aynı huzur ve mutlulukla doluyor içim.
İyi ki varsın kelebeğim, iyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni.
Minik meleğimle, sevdiklerinle, ailenle, bizimle ve heleki benimle biraz ayrımcılık yaptım ama olsun güzel, mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle...
Seni çok seviyorum, çokta özledim... :angel::angel::angel:
dip not: Mösyöye katılıyorum.
(02.12.2012 tarihinde iletilmesi ricasıyla)
:kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:
Bu şarkıyla anlam bulsun...
Vega-Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali - YouTube
Yarın olmadığım için erken bir kutlama olacak ama bugünden kutlamak istedim.
Hayatıma girdiğin için, seni tanıdığım için, canım dostum olduğun için Allah'a hep şükrediyorum. Bu kadar güzel yüreğe sahip bir insanı yakından tanıyıp, ve bunca zamandır hayatımda olduğu için çok şanslıyım. Aramıza mesafelerde girse, yıllarda geçse hala ilk günki gibi düşkünüm sana. Hala sesini duyduğumda, yüzünü gördüğümde aynı huzur ve mutlulukla doluyor içim.
İyi ki varsın kelebeğim, iyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni.
Minik meleğimle, sevdiklerinle, ailenle, bizimle ve heleki benimle biraz ayrımcılık yaptım ama olsun güzel, mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle...
Seni çok seviyorum, çokta özledim... :angel::angel::angel:
dip not: Mösyöye katılıyorum.
(02.12.2012 tarihinde iletilmesi ricasıyla)
:kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:
Bu şarkıyla anlam bulsun...
Vega-Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali - YouTube