Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dondurma afişi

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel hoş olmuş. Ama sanki o yan yana dizilen meyveler havada duruyor onların altına keşke gölgeyada yansıma yapsaydın daha hoş olurdu bana kalırsa.. Dondurmalar güzel :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok lezzetli görünüyor :) albenisi var çalışmanın yalnız kendi adıma ben o boş karelerin de boş olmamasını tercih ederdim belki meyvelerden 2 tanesi orda olabilirdi ama renklerinin farklı olması güzel...

Emeğine sağlık.

Erdem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemerciyas.com.tr
walla gece gece dondurma çekti canım... Reva mı bu yaaa. Canlı olmuş gerçekten güzel bi çalışma

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
canlı bi çalışma olmuş fakat(haddim olmayarak) 2 boş kucugun renkleri biraz daha canlı olabirmiydi acaba...emeğine sağlık...

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
yorumlarınız ve eleştirleriniz için teşekkürler arkadaşlar
önerilerinizi bir sordaki işlerimde dikkakte alacağım
teşekkürler

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
quick kardeşim çalışman güzel ama o kutulara farklı bişey olabilirdi birde meyvelere gölge veya yansıma iyi olurdu devamını bekleriz

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
söylediğiniz eksikleri tamamladım ve çalışma daha güzel oldu ama iş basıldı biraz geç kaldım sizinle tanışmakta :(
görüşleriniz için teşekkür ederim

Psikolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel hoş olmuş. Ama sanki o yan yana dizilen meyveler havada duruyor onların altına keşke gölgeyada yansıma yapsaydın daha hoş olurdu bana kalırsa.. Dondurmalar güzel :)

katılıyorum. birde baya sık olmuş biraz büyütüp farklı yerlere koyarsan daha iyi olucak. emeğine sağlık

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
keşke yorumlardan sonra basılsaymış iyi olurdu :)

neyse canın sağolsun artık sık sık paylaşırsın biizmle bizde faydalanırız

scala

🌱Yeni Üye🌱
kutuların boş olması ön plana çıkardığın dondurma ve meyvelerin yaratacağı olası bir karmaşayı önlemiş, daha canlı renkler kullansaydın bu sefer de kutular üründen daha ön plana çıkacaktı. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor diğer arkadaşların meyvelerin havada kalması eleştirlerine katılıyorum gölge değilde yansıma olabilirdi...

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok tatlı olmuş

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım bu eleştirimle belki daha güzel olacak 2 tane boş kare koymuşsun farklı bir görüntü olsun diye onlara hiç gerek yok bence lüzumsuz karelerin yerine resimleri biraz daha büyük kullana bilirdin sağ resimdeki yaprak çalışmayı mahvetmiş daha güzel bir resim koyarsan daha iyi bir sonuç elde edeceksin ve son olarakta bardakların altına vermiş olduğun buluru kullanmasaydın daha güzel olurdu

asterix

🌱Yeni Üye🌱
mrb çok güzel bir afiş olduğuna inanıyorum

muhsin çal

🌱Yeni Üye🌱
bence meyvelerle dondurmalar karışık kenarlarında olsa daha iyi olur çünkü ilk olarak meyveler gözüküyor ve dikkat çekiyor ama yaptığın tasarım dondurma reklamı gözükmesi dikkat çekmesi gereken dondurma bana göre

empati

🌱Yeni Üye🌱
dondurmalar ve seçilen renkler çok uyumlu.sadece boş alan çok göze batıyor.yinede gözü yormayan başarılı bir çalışma.tebrikler

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok hoş olmuş..bencede meyveler yansıma olabilirdi..eline saglık..