Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dönem Ödevim İçin Yaptığım Çalışmam

ByKraL

🌱Yeni Üye🌱
Dönem ödevimi hocam dergi olarak yapmamı istedi.Bildiğimiz dergi gibi kapağı bile dedi bende kolları sıvadım bi deneyeyim dedim nasıl olmuş ilk kez ps kullandım yorumlarınızı bekliyorum

kapakj.jpg

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karakterini değiştirmelisiniz

ByKraL

🌱Yeni Üye🌱
hocam hepsini değiştiriyim yoksa bir kaç yerimi.bu konuda yardımcı olabilirseniz sewinirim.birde ne tür bi font kullanmam daha iyi olur

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle iyi çalışmalar. Dergi kapağı içinse gerçekten üzerinde baya bi değişiklik yapman gerekiyo. Mesela,

1-Derginin adı sanırım "RAINBOW" ingilizce bi dergi mi olucak? daha güzel bi font seçilebilir. Ayrıca gök kuşağını da işin içine katabilirsin. Mesela font gökkuşağı renklerinden oluşabilir.

2- Derginin içeriğine baktığımda Kültür-Sanat, Bilim, Eğlence, Şakalar-Espriler, Karikatürler maşallah herşey var :smile: Ama kapağa bakınca sanki sadece tarihi eserlerle ilgili bi tanıtım broşürü gibi duruyo. Bu nedenle kapağı biraz daha canlandırıp içerikle ilgili görseller ekleyebilirsin.

3- Zemin güzel ama derginin ismiyle alakalı durmuyo. Gökkuşağına göre çok ciddi duruyo. Gökkuşağı renklerini barındıran (hepsi olmasa da) daha canlı bir zemin koyabilirsin.

4- Dekupeler gerçekten başarılı :smile: eline sağlık. ama malesef bu yetmez.

Açık konuşmak gerekirse ben photoshop'u çok çok az biliyorum. Ama bence bukadarını yaptıysan daha iyisini de yapabilirsin.

Başarılar dilerim :smile:

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
içerikle örtüşen bir kapak yapmalısın,
tarih vurgusu çok fazla bunlardan kurtulmalısın
fontların tamamını değiştirmelisin,
biraz daha dolgun fontlar denemelisin ama sakın comic sans deneme:)
renkler yine dergi ismi ve içerikle barışık olmalı,
herşeyide sarı mavi yeşile boyamadan.

kolay gelsin:)

cyber_23

🌱Yeni Üye🌱
Ben Şahsen Selmanist'in saymış olduğu maddelerden 1. Maddeye katılmıyorum..

Eğer senin bu kapak resminde Siyahi tema vurgulanıyorsa.. Kesinlikle gök kuşagı gibi bir tonda yazı karakteri kullanmamalısın..

Yazı karakteri olarak daha vurgulu ama budabua nın da dediği gibi comic sans olmamalı..

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben Şahsen Selmanist'in saymış olduğu maddelerden 1. Maddeye katılmıyorum..

Eğer senin bu kapak resminde Siyahi tema vurgulanıyorsa.. Kesinlikle gök kuşagı gibi bir tonda yazı karakteri kullanmamalısın..

Yazı karakteri olarak daha vurgulu ama budabua nın da dediği gibi comic sans olmamalı..

Öncelikle saygı duyarım cyber_23. Evet, yazının zemininde siyah ve gri tonlarında bi tema kullanmış ve seninde dediğin gibi bu zemine gök kuşağı renkleri hiç gitmez. Ama ben 1. maddenin yanı sıra zemin üzerinde de bazı değişiklikler önerdim. İyi çalışmalar.

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Klasik ama güzel. :angel: