Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence daha iyisini yapabilrdin asil ajans sarı asilliiği ifade etmez yane ben öyle biliyorum o şekillerde olmamış adreste yukarda daha iyi yapabilirsin arkadaşım buna eminim hade kolay gele
adresi mebcuriyetten yukarı koydum aşağıda yer olmadığ için bu şekil daha uygun oldunu düşünüyorum yukarıda çirkin durduğunu biliyorum desenlere neden yorum yapmadığı çok merak ediyorum olmamış mı beğenmedin mi?? eleştirin için teşekkürler
canım sen renklerlede oyna biraz ismine yakışır olsun yane o kadar şekile de gerenk yok derim sade olsun anlıcan benimde ilk dosya kapağım böyleydi üzülme 2. daha güzel oluyo başarılar
adresi mebcuriyetten yukarı koydum aşağıda yer olmadığ için bu şekil daha uygun oldunu düşünüyorum yukarıda çirkin durduğunu biliyorum desenlere neden yorum yapmadığı çok merak ediyorum olmamış mı beğenmedin mi?? eleştirin için teşekkürler
ok arkadaşlar iyi kötü yorumlarınız için teşekkürler söylediklerinizi dikkate alıyorum çalışacam daha başarılı olucam teşekkürler herkese iyi çalışmalar
çizgileri önce çizip sonjradan yukarı çekmişsin sanırım onları aşağıya alsan kuşak gibi görünür dosyanın altında daha güzsel durur yuvarlaklarıda ortaya al biraz flu ver sonra asil ajans yazısını da o şekillerin ortasına büyükçe yaz aşağıda açılan boşluğada adresi çerçeveye almadan sade bir şekilde yap bence daha güzel olur
desenler ortada kalmis yada arkadaslarin dedigi gibi hiç kullanmasan daha güzel olabilir bu ajansin bi logosu yok mu yoksada bu yazı karakteri zayıf kalmıs ve kapağa ortalanmamis arkadaki adres kısmı alt kısımlarda biyerde olursa daha iyi duracaktir bu dosyadan cikis alip bi maketini yapsan hatalarini olmayan yerlerini belki daha iyi görebilirsin iyi calismalar...
bence imaja yonelik bi calisma olmali bu ajansın daha onceki islerinde nasil bi sekil duzen ve resimler kullanilmiz bazi ajanslarda el kullanilmistir kimi ajanslarda goz resmi yada vektor imajlar ben boyle bi tasarimden yanayim ayrica bu dosya cok hos olmaliki ajansa gelen musteriler evet dogru ajans burası desinler kolay gelsin