Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dreamweaver a flash animasyon getirmek

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Arkadaşlar ben flash 8 de yaptıgım animasyonları dreamweaver a getirip nasıl yayına hazır hale getirebilirim bilen varsa yardım edebilirmisiniz?

Benzer konular

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Commom Menüsünden Media Flashı seçip ordanda Flas secıp swf cagıracaksın...

adszzi3.jpg

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dreamweaver 8 de Media olarak geciyor olması lazım

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dreamweaver 8de pek farklı deil. eklediğim resimdeki gibi önce common menüsüne gir daha sonra media:flash sembolünü görüceksin zaten. flash a tıklayıp dosyanın bilgisayarındaki yerini göstericeksin

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dreamweaver 8 de Insert- Media- Flash(Ctrl+Alt+F) menüsünü kullanarak ekleyebilirsiniz.

Kolay gelsin...

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Dreamweaver 8 de Insert- Media- Flash(Ctrl+Alt+F) menüsünü kullanarak ekleyebilirsiniz.

Kolay gelsin...

Evt bu şekilde denedim ama bu seferde save as copy diye bi sayfa cıkıyor kaydet dıyor kaydediyorum bu dosya zaten var diyor neyse sonucta flash dosyası ile aynı klasörün altına kaydediyorum. flash dreamweaver a geliyor ama karambole geliyor..gelse bile f12 dediğim zaman flashı göremiyorum explorerde

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Sanırım sorununuz site dosyaları ile flash dosyasının ayrı yerlerden çaığrılmasından kaynaklanan link probleminden.Dreamweaverda çalışmaya başlamadan önce mutlaka dosyalarınızın bulunduğu klasörü bir web sitesi klasörü olarak yani root dediğimiz ana dizin olarak belirlemelisiniz.Bu sayede linkler sanki bir sunucuda çalışıyormuş gibi düzenlenecektir.
Dreamweaver 8 kullanmadım ama CS3 ile aynı işlemleri yaparak bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
https://www.grafikerler.net/ders1-o...oru-olarak-tanimlama-ve-duzenleme-t21544.html
Daha sonra bluden arkadaşımzın dediği gibi Insert- Media- Flash ı seçin.Flash dosyanızı seçin.Eğer farklı bir dizindeyse size bu flash dosyasını site klsörüne kopyalamak için onay ister.Evet i seçin.DW ayrıca flashı sorunsuz oynatması için bir takım script oluşturur ve onay ister.Bunlarada Evet demelisiniz.

Son olarak program içine çağırılan flash dosyası program içinde oynatılamaz.Ancak flash dosyası seçili iken Properties kısmında bulunan Play tuşuna basarak oynatabilirsiniz.F12 ile önizleme yaptığınızda sorunsuz oynatılması gerekir.