Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dreamweaver da güncelleme

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba. Bir site oluşturdum. Fakat Siteye yeni ürünler eklemem gerekiyor. Yeni menüler vs. Ama eklediğimde diğer sayfalarada tek tek eklemem gerekiyor. Buda neredeyse imkansız. İndex.html sayfasında yaptığım bir değişikliğin örneğin yeni bir buton ekledim. Diğer sayfalara da aynen nasıl aktarabilirim. Dreamweaver CS3 ile yaptım. Sitenin adını vermiyorum. Çünkü yasak olup olmadığını bilmiyorum. Yasak değil ise veririm. Teşekkürler...

Benzer konular

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dreamweaver kullanan yokmu yaw:sweating:

Dijeo

🌱Yeni Üye🌱
tek tek kopyala yapıştır yapman gerek sanırım. bu tür işler için genellikle web programlama dilleri kullanılır. dreamweaver ın öyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum.

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bunun bir yönteminden biraz bahsettiler ama tam hatırlayamadım. dreamweaverdan yüzlerce sayfalık siteler yapılıyor tek tek kopyala yapıstırmı yapıolar :S

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
html artık tükenme noktasında joomla kullanıp fazla sayfa derdin kurtula bilrisiniz...

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürlerde şuan siteyi tekrar joomla dan yapamamki?

nisasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba sitenizi yaparken şablon mantığında çalışırsanız o zaman güncellemeniz daha kolay kolay yani bir sayfa hazırlarsınız o sayfa üzerinden diğerlerini farklı kaydetten yaparsanız değişiklikleriniz kaydolur template mantığı ile çalışmanız gerek

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Merhaba. İstediğiniz değişikliği yapmanız için önerebileceğim tek şey CSS kullanmanız. Basamanklandırılmış Stil Sayfaları anlamına gelir ve sayfalarınızda kullandığınız stiller için kurallar yazarsınız.

Örneğin yaptığınız bir banner her sayfada aynı olacağı için ona ait bir stil oluşturduğunuz zaman, kurallarda yaptığınız her değişiklik her sayfada görülecektir.

Bu konuda var olan yazılar var. Araştırma yaparsanız öğrenebilirsiniz.
Arama:CSS

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
hocam dinamik bir dil bilmen şart (asp,php vb.) en azından az seviyede bilsen bu işi çok rahat yapabilirsin anladığım kadarıyla html çalışıyosun htmlde bunun yolu framedir yani webin en eski yolu dediğim gibi dinamik bir dil öğrenmeye çalış