ahmetkayikci
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar Nasip olursa 27 temmuz 2008 de düğünüm var fakat çok ilginç bi düğün davetiyesi arıyorum uzun zamandır.
Bir yerinde bir şeyi farklı olsun istiyorum mesela her yerde dolaşan ilaç şeklindeki davetiye çok güzel bi fikir okadar aşırıya kaçmadan değişik bi fikir yada tasarımı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bu farklılık sözlerindede olabilir...
Photoshop bilgim yeterince var fakat iş kendim olunca bir türlü yaptıklarımı beğenemiyorum okadar davetiye hazırladım ama kendime bir türlü yapamıyorum daha doğrusu fikir bulamıyorum
eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim tasarımlarınızı kara kalemle yada paintte dahi yapsanız ve anlatsanız ben onları elimden geldiği kadarıyla mükemmelleştirmeye çalışırım 
İsimlerimiz ; Ahmet & Neslihan
Saygılar sevgiler hepinize......
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum
Bol Pixelli günler
Bir yerinde bir şeyi farklı olsun istiyorum mesela her yerde dolaşan ilaç şeklindeki davetiye çok güzel bi fikir okadar aşırıya kaçmadan değişik bi fikir yada tasarımı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bu farklılık sözlerindede olabilir...
Photoshop bilgim yeterince var fakat iş kendim olunca bir türlü yaptıklarımı beğenemiyorum okadar davetiye hazırladım ama kendime bir türlü yapamıyorum daha doğrusu fikir bulamıyorum
İsimlerimiz ; Ahmet & Neslihan
Saygılar sevgiler hepinize......
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum
Bol Pixelli günler
Son düzenleme: