arkadaşlar dreamweaver dan site hazırladım. bu siteyi ortalamak istiyorum nasıl yapabilirm????
By_HeMŞinLi 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Ara 2008 Mesajlar 255 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Web sitesi www.byhemsinli.tr.cx 14 Şub 2009 #1 arkadaşlar dreamweaver dan site hazırladım. bu siteyi ortalamak istiyorum nasıl yapabilirm????
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 14 Şub 2009 #2 Dreamweaver'de; propertiesden align="center" yaparsınız, sayfanız ortalanır. Eğer çözünürlüğe göre kaymalar oluyorsa; tablo kullanmanızı öneririm isterseniz tablonun çizgileri görünmeyebilir.(border="0") Şu şekilde; <html> <body> <div align="center"><center> <table border="0" width="100%"> <tr> <td width="100%" align="center"> ....... </td> </tr> </table> </center></div> </body> </html> Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. Son düzenleme: 14 Şub 2009
Dreamweaver'de; propertiesden align="center" yaparsınız, sayfanız ortalanır. Eğer çözünürlüğe göre kaymalar oluyorsa; tablo kullanmanızı öneririm isterseniz tablonun çizgileri görünmeyebilir.(border="0") Şu şekilde; <html> <body> <div align="center"><center> <table border="0" width="100%"> <tr> <td width="100%" align="center"> ....... </td> </tr> </table> </center></div> </body> </html> Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin.
mad 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Şub 2009 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 17 Şub 2009 #3 dreamwaverda yaptığın çalışmayı ctrl A ile hepsini seç sonrada alttaki panelden yazıları ortalarmış gibi ortalama butonuna basman yeterli
dreamwaverda yaptığın çalışmayı ctrl A ile hepsini seç sonrada alttaki panelden yazıları ortalarmış gibi ortalama butonuna basman yeterli
By_HeMŞinLi 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Ara 2008 Mesajlar 255 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Web sitesi www.byhemsinli.tr.cx 26 Şub 2009 #4 teşekkürler yaptım...