Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dw. de web tasarım hatası

chnklc

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış bölüme açtıysam konuyu kusura bakmayın
Dreamweaver de yaptığım bir web çalışması var lakin bir hatası var oluşturduğum sayfların linki çalışıyor ama sorunum burda bşlaıyor biri iletişim sekmesine basınca tarayıcımın adres çubuğu site adresi üzerinden açılıyor istediğim ise siteadi/iletisim
bunu nasıl yapabilirim
çalışmam ise bir okula gönüllü olarak yaptığım sayafa
adres: kocakoyataturkioo.meb.k12.tr
yardımcı olursanız sevinirm

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
sorun transitional DTD kullanmışsın ve frame ile kodlama yapmışsın ondan bunun yerine sayfa sayfa div lerle kodlama yaparsan ozaman siteadı/sayfaadı.html şeklinde açılacaktır kolay gelsin

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl anlatsam biraz uzun sayfanın en başında doctype diye başlayan DTD yazısı üç tür olur sen transitional seçeğini kullanmışsın ve bunu kullanınca o frame tag larını kullanmaman gerekiyor bu işte ancak divler ile kodlayarak olur yani yeniden kodlaman gerekiyor bu işin başka çözümü yok kolay gelsin

chnklc

🌱Yeni Üye🌱
cevabların için teşekkür ederim anlattıkların için bir kaynak varmı bana önerebileceğin
lakin ben web tasarımcısı değilim gönüllü olarak bir okula yapıyorum elimize yüzümüze bulaştırmadan bitirsem iyi olur diye düşünüyorum