Arkadaşlar bu logoyu çizmiş biri var mı?
tarzan45 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 11 Eki 2007 Mesajlar 370 Tepkime puanı 14 15 Şub 2010 #1 Arkadaşlar bu logoyu çizmiş biri var mı?
G gulawelat 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Şub 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 22 Şub 2010 #2 evt ben çizdim kardeş....
dorad 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Eki 2007 Mesajlar 914 Tepkime puanı 59 2 Mar 2010 #3 gulawelat' Alıntı: evt ben çizdim kardeş.... Genişletmek için tıkla ... Sanırım arkadaşımızın paylaşıma ihtiyacı var, sizde mevcutsa tabi
gulawelat' Alıntı: evt ben çizdim kardeş.... Genişletmek için tıkla ... Sanırım arkadaşımızın paylaşıma ihtiyacı var, sizde mevcutsa tabi
tarzan45 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 11 Eki 2007 Mesajlar 370 Tepkime puanı 14 6 Mar 2010 #4 gulawelat' Alıntı: evt ben çizdim kardeş.... Genişletmek için tıkla ... Evet paylaşım lazımdı ama acildi. Oturup çiziverdim. Sao yine de...
gulawelat' Alıntı: evt ben çizdim kardeş.... Genişletmek için tıkla ... Evet paylaşım lazımdı ama acildi. Oturup çiziverdim. Sao yine de...
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 6 Mar 2010 #5 tarzan45' Alıntı: Evet paylaşım lazımdı ama acildi. Oturup çiziverdim. Sao yine de... Genişletmek için tıkla ... Keşke paylaşım yapsaydınız da sizin gibi işi acil olup bir türlü bulamyanlara da bir yararı olsaydı... Değil mi?
tarzan45' Alıntı: Evet paylaşım lazımdı ama acildi. Oturup çiziverdim. Sao yine de... Genişletmek için tıkla ... Keşke paylaşım yapsaydınız da sizin gibi işi acil olup bir türlü bulamyanlara da bir yararı olsaydı... Değil mi?
tarzan45 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 11 Eki 2007 Mesajlar 370 Tepkime puanı 14 6 Mar 2010 #6 Volkan bey haklısınız unutmuşum. Ufak tefek hataları olabilir. Ama iş görüyor kesinlikle... Kolay gelsin... Vektörel E-okul Logosu RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Volkan bey haklısınız unutmuşum. Ufak tefek hataları olabilir. Ama iş görüyor kesinlikle... Kolay gelsin... Vektörel E-okul Logosu RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting