İlginiz için teşekkürler. Gerekli anlaşma yapılmıştır. Herkese bol kazançlar!
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: E-ticaret için gerekli her türlü bilgi
Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)
İşle ilgili açıklama: İyi günler arkadaşlar,
El sanatları ile ilgili projemle bağlantılı olarak e-ticaret sitesi kurmayı istiyorum. Bir çeşit folklor sitesi olacak. Bu konuda yardımcı olabilecek takım arkadaşına ihtiyacım var. E-ticaret ile ilgili her türlü işlemi yapabilecek (görsel tasarım, kartlı alış-veriş, üyelik, foto editleme vb), daha evvelden tecrübesi olan ve gerektiğinde bana yönlendirme de yapabilecek birisini arıyorum. Bu konuda kişisel olarak bilgim pek yok benim. Bu nedenle tecrübeli birisi ile çalışmak istiyorum. Esasen beğendiğim bazı wordpress e-ticaret temaları var. Onlar üzerinden de gidilebilir. Ayrıca aklımdan geçen bazı fikirler var ve bunların uygulamalarını nasıl yapabilirim bilmiyorum. Dediğim gibi biraz yönlendirmeye ihtiyacım var.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise bana mail atmaları halinde kendilerine iş ile ilgili daha geniş kapsamlı ve detaylı bilgilendirme yaparım. Duruma göre arkadaşın da önerileri doğrultusunda karar verip beraber çalışmaya başlarız.
Belki çok tuhaf bir iş ilanı oldu ama ben yine de ilgilenen arkadaşlardan mail bekliyorum
Herkese başarılar.
E-posta: ebruhenk@gmail.com