Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

E-ticaret Web Arayüz Tasarımı

Gonuldostu

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi düşünüyorum acaba şuan iletisimi nasıl sağlamalıyım grafiker arkadaşla? hadi benim param var diyelim Ya olmayan ne yapmalı?forumda 5 liraya saatlerıni ayırıp- logo yapan arkadaşlar var sonumuz ne olacak?

hasan83

🌱Yeni Üye🌱
üstad bu arayüzü paylaşırmısın üzerinde çalıştığım e-ticaret sitem için tam istedğim tarzda yaparmısın bi güzellik gerçekten süper emeğine sağlık

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel bir arayüz tasarımı temiz ve sade eline sağlık arkadaşım bu işi yaparken verdiğin emek ve önem ortada kolay gelsin.

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Joymen bunu beğendi. Sadecemerak hocam bu site neden şuan başka tema kullanıyor ? Size yamukmu yaptılar yoksa varsa öyle bişey her zaman burdayız yani =))

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim hakkını vermmişsin gerçekten piyasadaki bir çok tasarımdan daha şık göz yormaması en büyük avantajı renk tonları herşeyi ile birinci kalite gerçekten :)
Arada gözüm kalmıyor değil fakat emeğe saygımız sonsuz.
Tekrar başarılar diliyorum

arkadas

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.grafidetay.com
arkadaşım ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş,yönetim panelini nasıl yaptın (görsel olarak) onu merak ettim,yüklersen çok sevinirim.

duzgunozkan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ben firmam için yazılımı bünyemizde yapılmak üzere bir e ticaret arayüz tasarımı yaptırmak istiyorum bununla alakalı bana fiyat teklifi verebilecek arkadaşlar var mı?

caneralcilioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
E-Ticaret sitelerinde en önemli şey giren müşteriye güven vermektir. Ve sizin bu arayüzünüz bir çok aktif çalışan e-ticaret sitelerine göre kat kat daha profesyonel olmuş tebrik ederim..

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
E-Ticaret sitelerinde en önemli şey giren müşteriye güven vermektir. Ve sizin bu arayüzünüz bir çok aktif çalışan e-ticaret sitelerine göre kat kat daha profesyonel olmuş tebrik ederim..

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için