Ebrima adına ne kadar font var ise lütfen elinde olanlar gönderebilirse sevinirim.
Z ZaferDizer 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 May 2012 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 23 Eyl 2013 #1 Ebrima adına ne kadar font var ise lütfen elinde olanlar gönderebilirse sevinirim.
F ferox 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 719 Tepkime puanı 19 23 Eyl 2013 #2 ZaferDizer' Alıntı: Ebrima adına ne kadar font var ise lütfen elinde olanlar gönderebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Arşivde bunları buldum, Windows7 ve 8 de yüklü gelen fontlardan galiba. Buradan indirebilirsin.
ZaferDizer' Alıntı: Ebrima adına ne kadar font var ise lütfen elinde olanlar gönderebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Arşivde bunları buldum, Windows7 ve 8 de yüklü gelen fontlardan galiba. Buradan indirebilirsin.
Z ZaferDizer 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 May 2012 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 23 Eyl 2013 #3 ferox' Alıntı: Merhaba, Arşivde bunları buldum, Windows7 ve 8 de yüklü gelen fontlardan galiba. Buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yardımların için teşekkürler
ferox' Alıntı: Merhaba, Arşivde bunları buldum, Windows7 ve 8 de yüklü gelen fontlardan galiba. Buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yardımların için teşekkürler