Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

edius video hata

zeuser

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bu akşam kısa film için birkaç sahne çektik ama ediusa attım montaja başlayacaktım ama videoyu oynatırken dondurarak oynatıyor ve ses de kötü geliyor cızırtılı gibi sanırım video formatından kaynaklanıyor ne yapabilirim birde videoyu yavaşlatılmış şekilde gösteriyor çok teşekkürler.

Benzer konular

zeuser

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çektiğim video formatı AVCHD.MTS dediğim gibi oynatırken yavaş çekimde gibi dondurarak oynatıyor ve sesde aynı donarak geliyor acilen yardım ederseniz sevinirim.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar çektiğim video formatı AVCHD.MTS dediğim gibi oynatırken yavaş çekimde gibi dondurarak oynatıyor ve sesde aynı donarak geliyor acilen yardım ederseniz sevinirim.

cihazının donanımı zayıf olabilir, sen birkaç saniyelik bir görüntüyü render almayı dene, bunu yaptığında bence render ettiğin görüntü normal oynayacaktır, ama dediğim gibi bu tarz donmalar genelde donanımın yetersiz olmasından kaynaklanıyor

zeuser

🌱Yeni Üye🌱
sağol hocam teşekkürler hallettim dediğin gibi render aldım sorun kalmadı benim çektiğim video ile ediusun formatı tutmuyordu render alınca sorun ortadan kalktı emeğine sağlık teşekkürler

zeuser

🌱Yeni Üye🌱
edius yardım

arkadaşlar öncelikle ben edius açıldığı zaman project setting kısmında output device ve output format kısımlarındaki seçimlerin neye göre yapılacağı hakkında bilgi alacaktım. birde bin penceresine video atmak istediğimde bazı videoları kabul etmiyor mp4 galiba bazılarından da ses gelmiyor sebebi nedir acaba yardımlarınız için çok teşekkürler