Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius'ta videonun bir yerine blur veya mozaik nasıl atabilirim?

emr3444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar videonun herhangi bi yerinde kan vs. gibi sansürlenecek bir yeri sansürlemek için nlur veya mozaik atmak istiyorum ama videodaki ekranın tamamına atabiliyorum sadece videodaki belli bir kısma atmanın yolu var mıdır varsa nasıl yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Tabiki var mesela elinde kanlı bir görüntü var videonun o bölümünü kesiyorsun o bölüme Region atıp effect paletten regionu çift tıklıyorsun oradan mozaiği seçiyorsunvideonun istediğin yerine ekliyorsun eğer yapamazsan daha detaylı anlatayım

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
hocam bu konu benimde aklımdaydı mesela 10-15 saniye sansürlü bir yer var ve orayı nasıl kapatıcaz yani harekete göre blur efekti nasıl uygulucaz

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
Videoyu kare kare kesmeniz lazım hemen hemen her harekete regiondan mozaik atabilirsiniz kesme işlemi edıus 3 te ctrl-D edıus 3 üzeri C tuşu

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler hocam şahsen after efckt'tedaha rahat yapabiliyorum bu olayı ama render alması biraz sıkıntılı oluyor

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
Resimlide açıklama yapayım daha kolay yaparsınız arkadaşlar yanlız videoda bazı yerleri kapatmak zorunda kaldım sebebi ortada resimde gördüğünüz gibi kapanması gereken yeri sol tarafta kestim oraya region attım sağ tarafa region görünüyor onu çift tıkladığımızda Inside de Filter den Mosaic i seçiyorum açılan penceredeki kareli yer mozaiğin oldğu yer nereyi kapatmak isterseniz o kareyi oraya taşıyıp kapatabilirsiniz şu anda mozaik kare şekilde Elipse yi tıkladığınızda mozaik kareden yuvarlağa dönüşür

kazas.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

emr3444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimlide açıklama yapayım daha kolay yaparsınız arkadaşlar yanlız videoda bazı yerleri kapatmak zorunda kaldım sebebi ortada resimde gördüğünüz gibi kapanması gereken yeri sol tarafta kestim oraya region attım sağ tarafa region görünüyor onu çift tıkladığımızda Inside de Filter den Mosaic i seçiyorum açılan penceredeki kareli yer mozaiğin oldğu yer nereyi kapatmak isterseniz o kareyi oraya taşıyıp kapatabilirsiniz şu anda mozaik kare şekilde Elipse yi tıkladığınızda mozaik kareden yuvarlağa dönüşür

çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim

ilk denememde yapabildim çok teşekkür ederim gayet açık olmuş.

emrah26_26

🌱Yeni Üye🌱
Demirhanca sana çok tesekkür ederim çok saol yapabiliyorum.

golge89s

🌱Yeni Üye🌱
peki hocam elips ve kare dışında blur efektini nasıl kullanabiliriz.örneğin hareketli bir nesnenin objeyi ön plana çıkarmak için sadece obje net arka plan blur olmasını istiyorum.yani kare ve yuvarlak dışında nasıl şekil verip keyframe oluşturabiliriz?