Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edremit körfezinde web tasarım dersi almak istiyorum... kurs yada özel..

bahadır

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba...

10 yıldan fazladır grafikerlik yapıyorum...
Haliyle iyi bir web master olmak için grafik yönünden ciddi altyapım var.

Bulunduğum bölgede kurs yok.. Ders verebilecek bir arkadaşımda yok..

Dreamweaver, HTML, kod, wordpress...
bilmiyorum.. ne nedir nereden başlamalı...
wordpress yada dreamweaver iyi yada bana daha uygun sanırım...

Hazır şablonlar üzerine çalışmak belki zaman açısından da daha iyi olacak.. Ancak ben web tasarım yaptığım zaman sayfa içerisinde istediğim noktada rahatça değişimler yapabilmeliyim.
Mesela web sitesini yapacağım firmanın logosunu kullanarak grafiksel olarak hazırlayacağım butonları kullanabilmeliyim..

Bu işin uzmanı arkadaşlar az çok beni anlamıştır.

Sizden en azından bir yol göstermeniz açısından yardım rica ediyorum.

Teşekkürler...

Benzer konular

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

Yaptığınız bir tasarımı ayağa kaldıraiblmek için en temelde HTML ve CSS öğrenmeniz gerekir. İnternette dersler bulabilirsiniz. Dreamweaver gibi programlar pratik olarak yazmanızı sağlar ki misal 10 küsür senede hiç kullanmadım. Bir metin editörü veya en yaygın haliyle notepad ++ editörü yeterli olacaktır. İnternetten indirebilirsiniz. Wordpress'e ihtiyacınız yok şu aşamada. Önce HTML - CSS olayını çözün, halledin, sonra ister wordpress kullanırsınız, ister Joomla ister başka bir şey, isterseniz de hiç birini..

Kısaca bilgi: html sitelerin iskeletidir. O çizdiğiniz logonun alanını oluşturmak, menünün yerlerini ve linklerini belirlemek, içerik kaç sütundan oluşacak.. vesaire, bu gibi şeyler için..

Css de stil (style) dosyasıdır, yani logonuzun çerçevesi olacak mı? Veya bir alanın arka plan rengi? Ya da yazılarınızın fontu - büyüklüğü? Bu gibi görselliği ayarlamanızı sağlar. Html'i öğrenince bu iki farklı dosyanızı bir birine bağlamayı zaten öğreneceksiniz.