Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eğme Bükme Sorunu

Leylünehar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Arkadaşlar Corel'de çok yeniyim. 12 adet yıldız çizip hayali bir daire etrafında döndürmek istiyorum. Ama öyle daire etrafında yazı yazmak gibi değil, dairenin arka tarafta kalan yıldızlar teesinden görünecek ve dahi kenarda kalan yıldızlar yandan görünecek. Umarım ifade edebilmişimdir. Hangi araçla yapabileceğimi ya da bununla ilgili anlatım linki verebilirseniz çok sevinirim.

Benzer konular

MedyaProtek

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Arkadaşlar Corel'de çok yeniyim. 12 adet yıldız çizip hayali bir daire etrafında döndürmek istiyorum. Ama öyle daire etrafında yazı yazmak gibi değil, dairenin arka tarafta kalan yıldızlar teesinden görünecek ve dahi kenarda kalan yıldızlar yandan görünecek. Umarım ifade edebilmişimdir. Hangi araçla yapabileceğimi ya da bununla ilgili anlatım linki verebilirseniz çok sevinirim.

üzerinde çalışmakta olduğun ve yapmak istediğin konuyu tam olarak anlamadım fakat bir ihtimal olarak daire etrafında yazı seklinde cevrelemek belki yazı icin uygun lakin bir diğer kullanım ise bahsedilen 12 yıldızı bir dairenin etrafında cevirmek ise window+ dockers+transformations aracını kullanabilirsin bahsi gecen hayali daireye gerek kalmadan seçilen aracı sağ tarafda görülecektir gerekli aralıklarda objenin center konumu belirleyip uygulayabilirsin umarım faydası olur kolay gelsin