Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı Çalışmam

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar özel sıkma meyve suları ile ön plana çıkmak isteyen bir cafenin el ilanı çalışması. yorumlarınızı bekliyorum...
elilani.jpg

Benzer konular

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş ellerine sağlık ama o yazı hoşuma gitmedi,daha başka bir çözüm bulsan Süper olcak :D yinede ellerine sağlık.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuş ellerine sağlık ama o yazı hoşuma gitmedi,daha başka bir çözüm bulsan Süper olcak :D yinede ellerine sağlık.

Teşekkür ederim. Haklısın yazıda bir problem var ama grafikerlerin en büyük sorunu acil olan işler :)) çözüm bulamadan işi bitirmek zorunda kaldım...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok fazla turuncuya boğulmuş,
ortadaki metni beyaz renkte ve daha dolgun fontla altına azcık gölge vererek deneyebilirsiniz.

Ve portakallar gerçekten sıkılmış gibi duruyor, hoş gözükmüyorlar. Sıkma portakal suyunu ifade etmek için sıkılmış portakal koymaya gerek yok, özellikle bardağa takılmış olandan bahsediyorum. ALttakinde de çekirdek kötü durmuş.

Elinize sağlık, kolay gelsin.

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba çalışma güzel ortadaki yazı çok düz olmuş mesela % 100 die bir etiket yada damga gibi bardağın üzerine bir şey yapsan dah aşık olurdu buda benim nacizhane fikrim yazı fontunda birazdaha yuvarlak olsun :) istersen hoş durur emeğine sağlık

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
diğer yorumlardaki gibi yazı hariç gayet başarılı bir çalışma
Hele hele acil bir işe göre çok iyi. Eline sağlık

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler