Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimleri düz kesme (oval kısmı kastediyorum) bence, mesela pizzayı olduğu gibi kullan... ortadaki yazı fontunu da değiştir... basit bir çalışma ama gözüme hoş geldi nedense :anlamadim: eline sağlık...
öncelikle emeğine sağlık. blok ve vurgu olayına hiç girmemişsin. mesela "kırmızı açılıyor" demişsin ama ikiside düz olmuş neredeyse. ama en büyük eksik SLOGAN. Resimlerle belki çok şeyi ifade edebilirsin ama sloganlarla bütünleştirirsin. Oraya bence en basitinden "FARKLI DEĞİLİZ" gibi bi slogan atabilirsin. ve kırmızı üzerine de sarı rente yazı gitmemiş. "KIRMIZI AÇILIYOR" un fontu zayıf kalmış. Daha kalın göze doygun gelen bi fontu kullansan iyi olur. bi de resimlerin müşterinin hizmet yelpazesini tam olarak temsil etmiyor.istersen biraz daha düşün. tekrar emeğine sağlıkdaha güzelini yapacağına inanıyorum . Saygılarımla
kırmızı açılıyor fontu çok basit kaçmış. Ve altındaki yazıların fontu da belirgin olmalı bence. yani daha okunaklı bir font daha ii olur.pizzalarıda bölerek kullanabilirsin