Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı (Yurt Dışı İhraç)

Benzer konular

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Ürün isimleri sanırım ikinci satırdaki ürün ismini daha kısa bir isimler yer değiştirebilirsin bence, biraz taşmış aşağıya almışsın.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben medosanart'a katılmakla beraber beğendim gayet güzel olmuş. Merak ettiğim tek nokta üstte yeşim... yazarken şeritte yazdığınız yazıda neden yeşim yok bag design tekrar tekrar devam ediyor ?...

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Çok kötü kompozisyonu, tasarımı, font seçimi, renk seçimi aklınıza ne geliyorsa hepsi kötü. Daha fazla gözlem yapmaya çalışın çok yoğun kullanım içerisinde bulunmayın.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben medosanart'a katılmakla beraber beğendim gayet güzel olmuş. Merak ettiğim tek nokta üstte yeşim... yazarken şeritte yazdığınız yazıda neden yeşim yok bag design tekrar tekrar devam ediyor ?...
işin gayesi ön plana çıksın ne üzerine olduğu diye düşündüm
..

Çok kötü kompozisyonu, tasarımı, font seçimi, renk seçimi aklınıza ne geliyorsa hepsi kötü. Daha fazla gözlem yapmaya çalışın çok yoğun kullanım içerisinde bulunmayın.

teşekkür ederim
daha iyisini yapın yükleyin en azından feyz alsın arkadaşlar

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
"daha iyisini yapın yükleyin en azından feyz alsın arkadaşlar" daha dolu bir cevap vermenizi beklerim zira iş sizin işiniz daha iyisini yapın yükleyin bizde beğenelim olumsuz olan her şeye bu şekilde cevap vereceksiniz =) zor.

Kötüye kötü demekten korkan milletin sonucudur bu kadar kötü işlerin çıkması.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"daha iyisini yapın yükleyin en azından feyz alsın arkadaşlar" daha dolu bir cevap vermenizi beklerim zira iş sizin işiniz daha iyisini yapın yükleyin bizde beğenelim olumsuz olan her şeye bu şekilde cevap vereceksiniz =) zor.

Kötüye kötü demekten korkan milletin sonucudur bu kadar kötü işlerin çıkması.

teşekkür ederim
yazdığımı cevabı "okuyun" bakmayın...

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
İş sizin işiniz benim bundan daha iyisini yapmam çok çok olası sizin için söylüyorum daha iyisini yapın biz beğenelim çok basit anlaması =) bakmak yetiyor bilimsel makale değil bu kötü iş çıkartmışsınız nerde sıkıntılar var bunları söyledim zamanı burada geçirmeyin çalışın =)

Bende bundan sonra tornacı yazacağım yaptığım işe.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İş sizin işiniz benim bundan daha iyisini yapmam çok çok olası sizin için söylüyorum daha iyisini yapın biz beğenelim çok basit anlaması =) bakmak yetiyor bilimsel makale değil bu kötü iş çıkartmışsınız nerde sıkıntılar var bunları söyledim zamanı burada geçirmeyin çalışın =)

Bende bundan sonra tornacı yazacağım yaptığım işe.

benimkinde yazıyor zaten....:party: