Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El ilanı

Mirea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarinizi bekliyorum......

kr2QU.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

MDRgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Çok basit olmuş :/ biraz daha renkli ve şatafatlı olabilirdi diye düşünüyorum..

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim en çok dikkatimi çeken, kullandığınız görsellerde yoğun biçimde piksel hataları bulunduğu. İyi çalışmalar dilerim...

Mirea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buraya atarken görsellerin cözünürlüklerini düsürüyorum. yukardaki ilan dün basildi saten.. teskkürler :)

Benim en çok dikkatimi çeken, kullandığınız görsellerde yoğun biçimde piksel hataları bulunduğu. İyi çalışmalar dilerim...

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bana kalırsa kötü bir çalışma değil..geneline bakınca iyi ama soldaki bay bayan terzi diye eklediğiniz bölüm yazı karakteri ve düzenlemenizle çok tabelacı işi olmuş..ve malesef çalışmanızı yok etmiş,basitleştirmiş..çok alakasız..sizce de öyle değil mi? ilk baktığınızda bir moda evi ilanı havası veren bir ilan ama içinde tabela da var????

Mirea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana kalırsa kötü bir çalışma değil..geneline bakınca iyi ama soldaki bay bayan terzi diye eklediğiniz bölüm yazı karakteri ve düzenlemenizle çok tabelacı işi olmuş..ve malesef çalışmanızı yok etmiş,basitleştirmiş..çok alakasız..sizce de öyle değil mi? ilk baktığınızda bir moda evi ilanı havası veren bir ilan ama içinde tabela da var????

Haklisiniz, o görüntü rahasizligi veren sey ne yazikki tabelasi. Benide rahatsiz etti ancak müsterinin talebi.
Yorumunuz icin ayrica tesekkürler Özlem hanim :smile: