Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eldiven Kutu Tasarımı

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
bir iş güvenliği şirketi ameliyat eldivenleri sektörüne girdi ve kutu tasarımını yaptım. iş basıldı. bu photoshopta olduğu için hafif oynamalar var onları dikkate almayın. corel'de bu hatalar yoktur...
adven.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma güzel, dengeli ve sade olmuş, renkleri beğendim fakat yakından bakılında eldivenli el görselinde çok ciddi dekupe sorunu var.
Baskıda nasıl durdu bilemiyorum.

Elinize sağlık.

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karısık kurusuk olmus bıraz daha sade olsun bence zemın beyaz olsun bence ama emegıne saglık yorum yapmaya deger...

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hoş çalışma emeğine sağlık.
En 374 'le başlayan yazı düz bir yazı karakteri olsa sanki daha iyi olurdu gibi...
Bide arkadaşın dediği gibi eldiven dekupesi çok sorunlu...

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
Çalışma güzel, dengeli ve sade olmuş, renkleri beğendim fakat yakından bakılında eldivenli el görselinde çok ciddi dekupe sorunu var.
Baskıda nasıl durdu bilemiyorum.

Elinize sağlık.

güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
açıklamada da belirttiğim gibi bu sadece şirkete beğendirmek için hazırlamış olduğum taslaktır. beğenildikten sonra corel le herşey sorunsuz yapılmıştır. yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim.. :)

çok karısık kurusuk olmus bıraz daha sade olsun bence zemın beyaz olsun bence ama emegıne saglık yorum yapmaya deger...
zemin rengi sabit değil bu arada, eldiven in çeşitleri olduğu için her çeşite ayrı renk uygulanmıştır. bu örnektir.. tekrardan teşekkür ederim.. :)

Hoş çalışma emeğine sağlık.
En 374 'le başlayan yazı düz bir yazı karakteri olsa sanki daha iyi olurdu gibi...
Bide arkadaşın dediği gibi eldiven dekupesi çok sorunlu...
erkal arkadaşıma yaptığım yorum sizin içinde geçerli.. yazı karakterine gelince, sanırım bazı karakterlerde oynama olmuştu. :) tekrardan teşekkür ederim..