Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elektronik ve Basılı Dergi

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
ben ilk etapta bir e-dergi çıkarmak istiyorum exe olacak yani her bilgisayarda hiçbir program kurmadan çalışacak BAK dergisi gibi. bunun yapıldığı programı bilen var mı ?

bir de diğer sayıları basılı olacak, bunun tasarımı için quarka başladım sizce indesign lamı yapsam ya da başka bir programla mı ? veya sayfa tasarımı konsuunda hazır kalıplar varmıdır ?

sinankul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim yükledin mi, yüklediysen görünmüyor...bahsettiğin dergi flash ta çokrahat yapılır ammaaaa öyle bir derginin yapılabilmesi için ozan karakoç olmak lazım bu bir.kullanacağın proğramın indesign olması lazım bu iki..dergi tasarımı için şablonunu ve formatını ve hatta kullanacağın fonta kadar herşeyini kendin belirlersin (öncesinde biraz araştırma yaparak) bu da üç...iyi çalışmalar

elzem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim yükledin mi, yüklediysen görünmüyor...bahsettiğin dergi flash ta çokrahat yapılır ammaaaa öyle bir derginin yapılabilmesi için ozan karakoç olmak lazım bu bir.kullanacağın proğramın indesign olması lazım bu iki..dergi tasarımı için şablonunu ve formatını ve hatta kullanacağın fonta kadar herşeyini kendin belirlersin (öncesinde biraz araştırma yaparak) bu da üç...iyi çalışmalar

flash kullanmadan yapmak istiyorum,sayfaları photoshopta hazırlayacağım ama flash tarzı peş peş açılmasını istiyorum.otomatik programlar vardır ( auto media play gibi) bu şekilde program bilen var mı ?

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bahsettiğiniz yöntem yanılmıyorsam Flash..

kkaymakci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmaz

Photoshop'ta dergi sayfası yapılmaz, o yapılan derginin büyüklüğünden dolayı internette yayınlanmaz ve .exe kaydetmek için flash veya swf kullanman lazım onun içinde çoook kallavi olman lazım. O yüzden şu dergi bu dergi diye örnek vermen gerekiyor, genel kullanıcı bunlarla uğraşmaz, uğraşamaz