dürt olcak sayı sayılmıycaksonra sıra türkiyeye gececek
![]()
Evet El..Belkide renklerden küçük görünüyo..elde sorun var sanırım arkadaşım ufak olmuş işaret parmagı kalın kolun üst tarafı okadar kalın durmaması gerek sanki bana göre ama fikir güzel emegine ellerine saglık
Merakımdan soruyorum eğer yanıtı var isede özür diliyorum neden Amerika ?
fikir olarak seni kutluyorum ama gözden kaçırdığımız noktalar var amerika değil israil ve yandaşlarını da unutmamak lazım neyse siyaset yapmayalım.
teknik sorunlara gelince zeminde ki degrade bence çok anlamsız gerekmiyor yani düz koy yeşil işi çözerdi.
gölgelerde ki eylemsizlik gözüme çarptı bence dikkat etmelisin.
top ve ıstaka hizası biraz sorunlu (gerekli görüşü diğer arkadaşlar yapmışlar)
Afiş çalışması demiyelim de karikatür olarak fikri güzel. Afiş biraz daha etkili ve fikri açık olan işler içine girer.
başarılar.
ben o elin bağlı olduğu vücudun sahibini tanıyorum
biraz siyasi olasada güzel olmş afiş
bide hizalama sorunu demişsinizde bilardoda topa her zaman tam ortasından vurulmazfarklı yönlere gitmesi için alt - üst köşelerede vurulur
eğer rastgele yapılmadıysa sorun yok![]()
Bu şekilde duygu ve hislerimizi sanatla icra etmek çok hoş eline sağlık, ben çalışmanı eleştirmiyecem ama bi fikir öne sürcem..Amerikan bayrağının olduğu yere İsrail bayrağı sopayı da Amerikayı simgeleyen birşey yapsaydın daha manidar olurdu diye düşünüyorum...(malumunuz Amerikayı yönlendiren de İsrail'dir)